Blog

Kínai dizájnerek díjnyertes enteriőrjei és épületei

Az előző bejegyzésemben gyönyörű grafikákat láthattatok tradicionális kínai épületekről, most viszont napjaink díjnyertes kínai enteriőrjeit mutatom meg fotókon. Ez a könyv is a Pollackon tanuló kínai cserediákoktól van, abból fotóztam ki nektek pár nagyon különleges és különböző enteriőrt. A második képen a már említett Pollackon tanító ” kínai cseretanár”, Sang Yong látható. Sajnos az utolsó képen látható kedvencemet nem tudom ki tervezte és mit ábrázol, mert nem ismerem a kínai írásjeleket, így nagyon hálás lennék érte, ha valaki megmondaná!!!

pollack kinai designerek 1 pollack kinai designerek 2 pollack kinai designerek 3 pollack kinai designerek 4 pollack kinai designerek 5 pollack kinai designerek 6 pollack kinai designerek 7 pollack kinai designerek 8 pollack kinai designerek 9 pollack kinai designerek 10 pollack kinai designerek 11 pollack kinai designerek 12 pollack kinai designerek 13 pollack kinai designerek 14 pollack kinai designerek 15 pollack kinai designerek 16 pollack kinai designerek 17 pollack kinai designerek 18 pollack kinai designerek 19 pollack kinai designerek 20 pollack kinai designerek 21 pollack kinai designerek 22 pollack kinai designerek 23

 

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban