Blog

Építészeti vázlatok régmúlt idők kínai lakóhelyeiről

Van egy nagy előnye annak, hogy most a Pollackon tanulok. Mivel mester szakos vagyok, így a képzésem sokkal inkább gyakorlatias, mint elméleti, továbbá inkább az érdekes, mint az unalmas dolgok kerülnek előtérbe. Így értesültem például arról, hogy egyetemünkön éppen egy kínai tanár (Song Yang) is tanít és egy csomó kínai cserediák is tanul. A bejegyzésben látható könyv tőlük származik, ezért nincsen benne egyetlen olyan mondat sem, amely átlagos európai ember számára értelmezhető lenne. A rajzok viszont önmagukért beszélnek, csodálatos mind, ráadásul az összes alkotó ugyanannál a mesternél tanult. Nézzétek!

pollack kinai grafikak 1 pollack kinai grafikak 2 pollack kinai grafikak 3 pollack kinai grafikak 5 pollack kinai grafikak 6 pollack kinai grafikak 7 pollack kinai grafikak 8 pollack kinai grafikak 9 pollack kinai grafikak 10 pollack kinai grafikak 11 pollack kinai grafikak 12 pollack kinai grafikak 13 pollack kinai grafikak 14 pollack kinai grafikak 15 pollack kinai grafikak 16

Végül egy színes rajz!

pollack kinai grafikak 4

Fotók (telefonnal): Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban