Blog

Pécsi lakatfalak

Mostanában  a második otthonom Pécs (a Pollacknak köszönhetően), és mivel elég lyukas az órarendem, így időnként van időm kicsit sétálgatni a városban. Ma például a szobatársaimmal ballagtunk le a főtérre, amitől pár méterre van a Nemzeti Színház. Itt a Kamaraszínházat fotóztam be a Művészeti rajz féléves feladatomhoz, de erről majd egy következő bejegyzésben számolok be. Most inkább arról írnék, hogy ha valamiért, akkor azért biztosan szeretem ezt az intézményt, mert a hallgatók bevonásával számos dolog készül Pécs szerte. Mivel a városban élők vagy ide látogatók 30 éve hódolnak egy kedves hagyománynak, így szükség volt egy újabb lakatfalra, hiszen évente 5000 új lakat keletkezik. Útközben a színházhoz szembe is jött az önkormányzat pályázatára tervezett Zöldhegyi Zoltán-féle lakatfal, melyet 150 csőből hegesztett össze egy vasipari vállalkozás. A 8×3 méteres, tavaly átadott lakatfal a Janus Pannonius utcai társa közelében található és újabb 7000 lakat találhat majd otthonra rajta.

pecs lakatfal 1 pecs lakatfal 2 pecs lakatfal 3 pecs lakatfal 4 pecs lakatfal 5 pecs lakatfal 6 pecs lakatfal 7 pecs lakatfal 8 pecs lakatfal 9 pecs lakatfal 10 pecs lakatfal 11 pecs lakatfal 12 pecs lakatfal 13

Fotók: Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban