Blog

Otthon hundertwasser minimál stílusban 9. GYEREKSZOBÁK

Hundertwasser minimál „lakásunk” utolsó két helyiségének terveihez érkeztünk. Már csak a gyerekszobákat nem mutattuk be. Ezek a szobák az emeleten találhatóak és az egyik belőlük dupla, azaz két tolóajtóval – mely a két szobát elválasztó pengefalból húzható ki- elválaszthatóak. Ebben a duplaszobában lesz a 3 kisebb gyermek alvó és játszó területe. A másik szoba virágos hangulatban terveződött és a család legnagyobb, iskoláskorú lányának készült.

DUPLASZOBA A 3 KISGYEREKNEK

A padló szép világos, rusztikus, fehérített tölgy, ami ellensúlyozza a minimalista berendezést. A két szobát elválasztó pengefalra egy Eijffinger Wallpower Wonders tapétát választott a család, melynek kellemes, élénk színeit használtam fel a szoba további felöltöztetéséhez és berendezéséhez. Ha még emlékeztek, ezek a színek szerepelnek az emeleti gyerekfürdőben is. A szoba határoló falaira saját tervezésű ombre tapéta kerül, amely alulról a sárga színből tart a fehér szín felé. Az egyik keskeny falszakaszra egy Hide and Seek mérce tapéta megy, ahol nyomon lehet követni a gyerekek növekedését. A háló részben aranyos képekből készült összeállítás lesz vászonra nyomtatva, az éjjeliszekrény funkcióját pedig Vitra elefántok töltik be. A világításról ebben a szobában is az IDDesign Ball kollekciójának darabjai gondoskodnak.

hw minimal eszti6

hw minimal duplaszoba1

hw minimal duplaszoba2

hw minimal duplaszoba3

hw minimal duplaszoba5

hw minimal duplaszoba4

LÁTVÁNYTERVEK

hw minimal dupla gyerekszoba 1hw minimal dupla gyerekszoba 2 hw minimal dupla gyerekszoba 3 hw minimal dupla gyerekszoba 4 hw minimal dupla gyerekszoba 5 hw minimal dupla gyerekszoba 6 hw minimal dupla gyerekszoba 7 hw minimal dupla gyerekszoba 8 hw minimal dupla gyerekszoba 9 hw minimal dupla gyerekszoba 10 hw minimal dupla gyerekszoba 11 hw minimal dupla gyerekszoba 12 hw minimal dupla gyerekszoba 13 hw minimal dupla gyerekszoba 14 hw minimal dupla gyerekszoba 15

NAGYLÁNY SZOBA

Az utolsó helyiség, amit bemutatok a család legnagyobb gyerekének, iskolás korú lányának készült. Olyan jól sikerült a terv, hogy az anyuka azt mondta, hogy lehet, hogy ő fog beköltözni oda. Mivel a lánykának már kialakult ízlése van, így tőle kaptam 3 inspirációs képet, melyeket egy negyedikkel (Carlos Tiscar) egészítettem ki és megspékeltem pár cukros desszerttel is, persze szigorúan csak a hangulat kedvéért. A lányka szobát a kistesókéhoz hasonlóan szintén rusztikus fehérített tölgy borítja, a minimalista bútorokat pedig Egy lakás új ruhája sorozatból már jól ismert paplan mintás gipszfal és kedves színek, egyedi tapéták puhítják. kedvencünk a sarokba tervezett forgatható tároló polcocska és az ágy alatti olvasókuckó. A végeredmény leginkább egy tavaszi virágos rétet idéz.

hw minimal eszti1

hw minimal eszti3

hw minimal eszti2hw minimal eszti 4hw minimal eszti5

hw minimal eszti6

hw minimal eszti7 hw minimal eszti8 hw minimal eszti9 hw minimal eszti10

LÁTVÁNYTERVEK

hw minimal esztiszoba 1 hw minimal esztiszoba 2 hw minimal esztiszoba 3 hw minimal esztiszoba 4 hw minimal esztiszoba 5 hw minimal esztiszoba 6 hw minimal esztiszoba 7 hw minimal esztiszoba 8 hw minimal esztiszoba 9 hw minimal esztiszoba 10 hw minimal esztiszoba 11 hw minimal esztiszoba 12 hw minimal esztiszoba 13

A LAKÁSSAL KAPCSOLATOS TOVÁBBI CIKKEK:

Otthon hundertwasser minimál stílusban 1. – TERVEZÉS

Otthon hundertwasser minimál stílusban 2. – HANGULATI LAPOK

Otthon hundertwasser minimál stílusban 3. – ALAPRAJZOK

Otthon hundertwasser minimál stílusban 4. – ELŐSZOBA, LÉPCSŐHÁZ, KÖZLEKEDŐK, WC

Otthon hundertwasser minimál stílusban 5. – BETONFÜRDŐ

Otthon hundertwasser minimál stílusban 6. – KONYHA-ÉTKEZŐ-NAPPALI-DÜHÖNGŐ

Otthon hundertwasser minimál stílusban 7. – MOSÓKONYHA, GYEREKFÜRDŐ

Otthon hundertwasser minimál stílusban 8. – SZÜLŐI FÜRDŐ, WC, HÁLÓSZOBA

Otthon hundertwasser minimál stílusban 9. – GYEREKSZOBÁK

Otthon hundertwasser minimál stílusban 10. – KIVITELEZÉS

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban