Blog

Virtual home – keresd a pöttyöket!

Egy nagyon klassz, új, hazai kezdeményezésre szeretném felhívni a figyelmeteket!
Pár hete felkeresett a Virtual home, hogy legyek az egyik bloggerük. Mivel már voltunk korábban is kapcsolatban a céggel, így örömmel vettem a felkérést, mert a kezdeményezést nagyon jó ötletnek tartom. Biztosan sokan találkoztatok már olyan külföldi oldalakkal, ahol gyönyörű enteriőrfotókat nézegethettek és a fotókon apró pöttyök jelzik az egyes tárgyakat, melyekre kattintva megtudhatjátok, hol kapható és mennyiért az a termék. Miután megtaláltátok álmaitok tárgyait, már nem kell az kismillió boltba elbumlizni, elég csak azokba, ahol ezek a szerelem tárgyak fellelhetőek. Mostantól tehát itthon is könnyebb lesz az élet, hiszen nem kell feltétlenül ezer oldal millió termékét végignyálazni, hanem érdemes először itt kutatni a felhozatalban, ahol csupa olyan cég termékei közül választhattok, akikkel már vagy dolgoztunk és ezért merjük ajánlani, vagy mert egyszer mi is szeretnénk ezekkel az igényes, profi cégekkel dolgozni. Nézzetek körül az oldalon, mert nagyon sok stílusban keresgélhettek, és mert nagyon hasznos az oldal, hiszen jelentősen lerövidíti a kutatómunkát, ami nem kicsit fontos egy építkezés vagy átépítés során!

1 virtual home 1 1 virtual home 2 1 virtual home 3 1 virtual home 4 1 virtual home 5 1 virtual home 6 1 virtual home 7 1 virtual home 8 1 virtual home 9 1 virtual home 10 1 virtual home 11 1 virtual home 12  1 virtual home 14 1 virtual home 15 1 virtual home 16 1 virtual home 17 1 virtual home 18 1 virtual home 19 1 virtual home 20 1 virtual home 21 1 virtual home 22 1 virtual home 23

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban