Blog

Milano iSaloni 2014 – Tom Dixon és kartell

Ebben a bejegyzésben három különböző standot szeretnék mutatni nektek, melyeket az előző bejegyzés képeihez hasonlóan szintén Milánóban fotóztam. Az első Tom Dixoné, a második sajnos nem tudom kié, a harmadik pedig a kartell-é, ami olyan hatással volt rám két nap nézelődés után, hogy gyakorlatilag dezorientáltságot okozott nekem. Mikor kiléptem az aranyra festett standból, kicsit beszédültem és úgy éreztem, hogy hátrafelé és lefelé gyalogolok a padlószőnyegben. Addigra útitársam, Anita is kellőképpen elfáradt, így a modern szekció áttanulmányozását be is fejeztük (szerencsére a standok is pont elfogytak) és kis pihenő után átmentünk a klasszikusokba. Természetesen azokról is mutatok majd képeket később.

Tom Dixon nevét valószínűleg még a laikusok is ismerik, ha másról nem, akkor réz gömblámpáiról, melyek óriási divatot teremtettek és mostanra már épp elegen másolják őket. A többi standhoz képest Tom Dixoné egész kicsike volt, de olyan volt, mint egy félig nyitott kagyló, amiben nem egy gyöngy van, hanem rengeteg különböző. Igazi csemege ez egy dizájnernek, mazsolázgassatok Ti is!

milano isaloni tom dixon kartell 1 milano isaloni tom dixon kartell 2 milano isaloni tom dixon kartell 3 milano isaloni tom dixon kartell 4 milano isaloni tom dixon kartell 5

Ez sajnos nem tudom kié, de aki tudja, feltétlenül szóljon, mert érdekelne a többi terméke is ennek a z izgalmas, kültéri bútorokat árusító cégnek!

milano isaloni tom dixon kartell 6 milano isaloni tom dixon kartell 7

Végül nézzétek a kartell csupa arany standját. Extra csillogás, totális tündöklés. Nektek hogy tetszenek ezek a holmik?

milano isaloni tom dixon kartell 9 milano isaloni tom dixon kartell 10 milano isaloni tom dixon kartell 11 milano isaloni tom dixon kartell 12 milano isaloni tom dixon kartell 13 milano isaloni tom dixon kartell 14 milano isaloni tom dixon kartell 15 milano isaloni tom dixon kartell 16 milano isaloni tom dixon kartell 17 milano isaloni tom dixon kartell 18

Képek: Hujber-Nagy Aletta

Hálás köszönet a Miele-nek, hogy segített a kijutásban az iSalonire!

A KIÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS TOVÁBBI BESZÁMOLÓK:

Milano iSaloni 2014 – MIELE

Milano iSaloni 2014 – Minacciolo és ALPES INOX

Milano iSaloni 2014 – Electrolux

Milano iSaloni 2014 – KONYHÁK

Milano iSaloni – GYEREKSZOBÁK

Milano iSaloni 2014 – FÜRDŐSZOBÁK

Milano iSaloni 2014 – DIESEL

Milano iSaloni 2014 – Tom Dixon és kartell

Milano iSaloni 2014 – MODERN 1.

Milano iSaloni 2014 – MODERN 2.

Milano iSaloni 2014 – MODERN 3.

Milano iSaloni 2014 – KLASSZIKUS BÚTOROK

 

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban