Blog

CONSTRUMA – Ligno Novum 2014

A Ligno-Novum egy két évente megrendezése kerülő faipari szakkiállítás asztalosok, fa- és bútoriparban érdekelt vállalkozók részére amely idén a Construmával került egy időben megrendezésre a Hungexpon. A kiállítás tematikája a különféle feldolgozó, megmunkáló gépek, alapanyagok, félkész termékek és bútor faipari-ipari IT technológiák köré összpontosult. Olvassátok Macsali Zsolt beszámolóját a kiállításról!

„Mivel ez egy design blog ezért inkább nem untatom az olvasókat a különféle gépekkel, maradjunk abban, hogy szép nagy drága vasak voltak. Viszont az alapanyagok érdekesek lehetnek az olvasóknak.

Blum

Gondolom, aki már vett minőségi konyhabútort, vagy egyéb bútort annak nem kell bemutatnom a céget. Idén elég reprezentatív standdal álltak elő, ahova elhozták legújabb újdonságukat a Legrabox fémoldal falas fiókrendszert, ami májustól kapható itthon, és extra vékony 12,8 mm oldalfal vastagsággal rendelkezik. Piacfelmérés címén ki volt állítva a Legrabox üveg vagy egyéb exkluzív oldalfalas verziója is, amely még Nyugat-Európában sem kapható.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Akrilux
Sokaknak ismerősek lehetnek mivel ők a Corian magyarországi forgalmazói.

construma ligno novum 2014 6

Ar Furnér
Az Ar Furnér habár a szakmán kívül kevesen ismerik, évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik a furnér, élfurnér gyártás, kereskedelem területén. Idén újdonságként hozták mutatták be standjukon az ALPI olasz gyártó kétszer késelt és füstölt furnérjait.

construma ligno novum 2014 7

Spok Antal fából készült szobrai állandó résztvevői a faipari szakkiállításoknak.”

construma ligno novum 2014 8

Képek: Macsali Zsolt és Ligno Novum

A KIÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK:

OTTHONDesign 2014 – JÖVŐ KONYHÁJA pályázat

CONSTRUMA – OTTHONDesign 2014/1.

CONSTRUMA – OTTHONDesign 2014/2.

CONSTRUMA KERT 2014

CONSTRUMA – Ligno Novum 2014

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban