Blog

Gardenexpo 2014 – AZ OLVASÓ SZEMÉVEL 3.

Következzen a harmadik beszámoló a múlt hétvégén megrendezésre került Gardenexpo 2014-ről. Ezúttal Kata lelkes beszámolóját olvashatjátok kissé éteri képeivel.

„Hétvégén a férjemmel a Gardenexpon jártunk a hna design jóvoltából, nagyon örülök, hogy enyém lett az egyik ingyenjegy. 🙂

Nagyon kíváncsi voltam, hiszen kertészmérnök vagyok, így szakmai szemmel is érdekelt, hogy mit fogok látni a Sportarénában.
A rendezvény 3 napos volt, amire szombat délelőtt látogattunk ki, és már nyitáskor ott voltunk. Sok érdeklődővel találkoztunk, a pénztáraknál sorban álltak az emberek, hogy bejussanak.
Az expo-n rengeteg kiállító volt, minden stand valamilyen formában a kerthez kötődött. Találkozhattunk uszodatechnikával, jacuzzi forgalmazásával foglalkozó cégekkel, megnézhettünk a hordó alakú szaunát, mindenki megtalálhatta a kedvére valót ezek között.  Rengeteg kerti kaspót, kerámia kerti kiegészítőket forgalmazó cég is képviseltette magát, el sem tudom mondani, milyen gyönyörűek voltak. Egyet lefényképeztem, ő lett a kedvencem, a Spicy fantázianévvel illetett kaspó, melybe fűszernövényeket ültetve, a kert dísze lehet, és a szépségén kívül, még hasznos is, amellett kis helyigénye miatt kis kertekbe is ideális.

DSC_0304

Aki akarta, a rendezvényen megvehette a kertjébe a kerti szerszámokat, valamint kertészkedéssel kapcsolatos könyveket is vásárolhatott, termelői mézet kóstolhatott, a színpadon egész nap előadások várták az érdeklődőket. A Gardenexpon kapott helyet az Orchidea ünnep is, melyre nagyon kíváncsi voltam, hiszen egyik kedvenc szobanövényem.
Bevallom nem csalódtam, szebbnél szebb alkotásokat láttam az orchidea virágaiból. Orchidea, mint asztaldísz, orchidea, mint ruha, de lehet tortadísznek is használni. 🙂

DSC_0289

DSC_0287DSC_0282

Csodálatos bonsai-okat láttam, ami a másik nagy kedvencem, imádom a kertészkedés ezen formáját, ha lehet ennek nevezni, bár szerintem ez már művészet, valamint a japán kertet is megcsodálhattuk az egyik kiállítóhelyen.

DSC_0302

DSC_0301

DSC_0297

DSC_0296

DSC_0293

Összefoglalva úgy gondolom, aki kilátogatott a Gardenexpo-ra, nem csalódott, sok érdekességet és szépséget láthatott a növények terén, legalábbis nekem nagyon tetszett. :-)”

A KIÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS KORÁBBI BEJEGYZÉSEK:

Gardenexpo 2014 – JEGYEK NYERHETŐK!

Gardenexpo 2014 – AZ OLVASÓ SZEMÉVEL 1.

Gardenexpo 2014 – AZ OLVASÓ SZEMÉVEL 2.

Gardenexpo 2014. – AZ OLVASÓ SZEMÉVEL 3.

Gardenexpo 2014. – AZ OLVASÓ SZEMÉVEL 4.

 

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban