Blog

A webshop neve styloveyou

Minden nap nézem a blog statisztikáit és örömmel látom, hogy nagy a mocorgás a webshopunk háza táján. A jó hírem az, hogy most már hamarosan meg fog nyílni. A kicsit rossz meg az, hogy jobban elhúzódik, mint terveztük.  Persze mindez csak azért van így, mert igazán szép holmikat szeretnénk tálalni igazán szép formában nektek, hogy mindenki kedvére válogathasson a termékek között és visszatérő vendégként üdvözölhessük később.

A webshopról annyit kell tudni, hogy Móriczné Balatoni Tünde barátnőmmel hoztuk, hozzuk létre a webshopban található termékeket és magát a webshopot is (na meg két informatikus férj segítségével). Tünde szépséges gyöngy- és üvegékszereket készít évek óta, ezen kívül csodaszépen horgol, aminek láttán magam is újra kedvet kaptam a horgoláshoz 20 év pihenő után. Nem mintha nagyon unatkozna bármelyikőnk is, de sokkal-sokkal jobb érzés kézimunkába fojtani a stresszt és a bánatot, mint bármi másba, ráadásul a legtöbb kézimunka tv és rádió (na meg gyerekek) mellett is végezhető. Ennek köszönhetően a webshopban kizárólag egyedi terméket fogtok találni, ráadásul sokféle stílusban, és az újdonságok között mindig olyan tárgyakat láthattok, amelyek akkor frissen készültek. Utánrendelni nem lehet, mert mindig azt és akkor gyártunk, amit és amikor éppen kedvünk tartja. :)

És most bővebben a webshopról és a termékekről!

A hal neve Wanda, a webshop neve pedig styloveyou. A honlapon még kell egy kicsit programozgatni, hogy az összes vicces apróság működjön rajta, de a statikus változatát megmutatom nektek a közben elkészült jobb felső ikonok nélkül, mert nagyon édi lett. Ezen a nyitóoldalon minden ficereg, mocorog, lezuhan, kurzort követ, csökken és növekszik és összevissza pakolható. Aki pedig kijátszotta magát a styloveyou nyitóoldalán, máris beléphet a webshopba. 

styloveyou webshop 0

És mit is találhatunk (majd) ott?

ÉKSZEREKET

Ékszer kategóriában találhattok majd üveg-, gyöngy- és egyéb ékszereket is. Egy a közös bennük: mindet Tünde alkotja.

ekszerek nyitokep900

HORGOLMÁNYOKAT

A horgolmányok minden olyan apró cseprő tárgyat jelenthetnek, ami fonalból előállítható és tárolni lehet benne vagy dekorálni lehet vele, esetleg ajtót vagy könyvet kitámasztani. A horgolmányok Tündétől és tőlem származnak, nemegyszer mindkettőnk keze munkája benne van egy-egy tárgyban, hiszen együtt ötletelünk és ki miben gyorsabb vagy kreatívabb, azt a részét készíti.

horgolmanyok nyitokep900

VARROMÁNYOKAT

A varrományok gyakorlatilag díszpárnákat jelentenek. Bő egy évvel ezelőtt egy cég megkért, hogy tervezzek és készítsek nekik egy párnakollekciót. Mivel azonban anyagi támogatást és segítséget a kivitelezéshez nem kaptam, így az általam tervezett mintájú párnákat egy év után elkészítettem magamnak, vagyis inkább nektek. A 18 darabos kollekció mellett természetesen mindig lesznek majd újabb párnák, hiszen tele van a fiók szebbnél szebb fonalakkal és anyagokkal itthon, mint ahogy Tündének is gyöngyökkel, fonalakkal és egyéb szépséges aprósággal.

varromanyok nyitokep2_900

Mutatok pár gyönyörűséget, ami már elkészült és befotóztam.

Párnák kettesével, csak párban vihetők, gyakorlatilag nem tudnának létezni egymás nélkül. Ezeknek a párnáknak a mintája zömében tőlem származik. Utazásaink alkalmával készített fotóimat tettem a kollekció egyes darabjaira.

IMG_9842

IMG_9868

IMG_9913

Ugyanezeken a párnákon vagy párnák előtt fotózott ékszerek.

kek_koszoru_szett

bezs_virag_medal_t

turkiz_haromszog_fuli_t

lila_uveggy_t

Miután a párnák elkészültek, már más háttér után kellett nézni…

textilekszer_ katicas_t

Természetesen ezeket az apróságokat fehér háttér előtt is lefotóztam, mert nagyon sok fontos részlet van rajtuk, amelyeknek megismerése a megvásárlásukhoz elengedhetetlen.

tile_zold_nyakek_k

extra_uveggy_k2

És végül lássatok csodát egy helyes kis horgolt bagoly és egy kis horgolt apróság formájában. Ez utóbbin láthatjátok a kedvenc cimkénket.

horg_bagoly_k

styloveyou webshop 19

Remélem mindenki kedvet kapott hozzánk és amint sikerül megnyitnunk és a Facebookon üzennünk, jöttök majd nézelődni és vásárolni hozzánk. Még pár napra eltűnünk, de aztán szeretettel várunk mindenkit!

Aletta és Tünde

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban