Blog

Gardenexpo 2014 – JEGYEK NYERHETŐK!

Gardenexpo és Orchidea Ünnep köszönti a tavaszt!

Kertrekész ötletekkel, a legfrissebb kerti trendekkel és a tavasz illatával vár az idei Gardenexpo március 21-23 között a Budapest Sportarénában, új társrendezvényével, az Orchidea Ünneppel.
Akár kertépítés előtt állunk, akár a teraszunkat szeretnénk kicsinosítani, a Gardenexpón minden kérdésre kész megoldásokat találunk. A legújabb kerti bútorok, medencék, grillek, szerszámok, kerti gépek, árnyékolástechnikai megoldások és kertépítéshez használt anyagok mind megtalálhatók a rendezvényen, ahol balkonnövényekből is bevásárolhatunk.

gardenexpo2014_014

Az elmúlt évek tendenciájának megfelelően a nappali szinte teljesen kiköltözik a teraszunkra, erkélyünkre, a bent megszokott kényelem már kint is elérhető, köszönhetően a teljesen időjárásálló anyagoknak és huzatoknak. A kint és bent határa annyira összemosódik, hogy a felületes szemlélő számára úgy tűnhet, nem is kültéri bútorokat, hanem nappali ülőgarnitúrákat mutat be néhány kiállító.

gardenexpo2014_008 1000

Egy izgalmas versenybe is be lehet kapcsolódni az idei kiállításon. Komoly fejtörést okozott már az előválogatás is a Gardenexpo Kertpályázatán, ezért nem irigyeljük a Bálint Gazda vezette zsűrit, amikor meg kell majd hozni a végső döntést. A fináléba jutott nyolc bemutatókertre – melyek mindegyike felépül a Gardenexpón – ráadásul látogatóként mi is szavazhatunk, így az első három helyezett egyaránt számíthat a szakma és a nagyközönség elismerésére, a győztes pedig ezen felül 1 millió Ft díjazásra is.

gardenexpo2014_015

Visszatérnek az orchideák is a kiállításra. A korábbi évekkel ellentétben azonban nem külön rendezvényként, hanem a Gardenexpón belül, azonos jeggyel lesz látogatható az Orchidea Ünnep, ahol 1500 négyzetméteren csodálhatjuk meg hazai és külföldi nemesítők növényeit és kompozícióit. Az esküvő és a Húsvét ünnepi bemutatása mellett japánkertben és lakás enteriőrben is megjelennek az orchideák, a kiállítást és vásárt különleges bonsai bemutató is kiegészíti.
Idén is egy kerti garnitúrát lehet nyerni fődíjként, de a rendezvényen is számos értékes nyeremény vár, érdemes előre regisztrálni a http://www.gardenexpo.hu/latogatoi-regisztracio/ oldalon!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

És végül a játék kérdései, melyre a válaszokat március 16-áig várjuk a hna-design@t-online.hu email címre:

Gardenexpo 2014 – játék kérdések

1.    Hányadik alkalommal rendezik meg a Gardenexpót március 21-23. között?
a.    hatodik
b.    hetedik
c.    nyolcadik

2.    Mi a Gardenexpo társrendezvénye?
a.    Orchidea Ünnep
b.    Tavaszi Virágvásár
c.    Tulipán Bemutató

3.    Hol lesz a Gardenexpo?
a.    a Millenárison
b.    a Budapest Sportarénában
c.    a Hungexpón

A jegyek nyerteseit emailben értesítjük. A nyertesek élményeit és fotóit szívesen megjelentetjük a blogon, olyan formában, ahogy a Konyhakiállítás 2014-nél is tettük!

LÁSD:

Konyhakiállítás 2014 – AZ OLVASÓ SZEMÉVEL 1.

Konyhakiállítás 2014 – AZ OLVASÓ SZEMÉVEL 2.

Konyhakiállítás 2014 – AZ OLVASÓ SZEMÉVEL 3.

Konyhakiállítás 2014 – AZ OLVASÓ SZEMÉVEL 4.

A KIÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS KORÁBBI BEJEGYZÉSEK:

Gardenexpo 2014 – JEGYEK NYERHETŐK!

Gardenexpo 2014 – AZ OLVASÓ SZEMÉVEL 1.

Gardenexpo 2014 – AZ OLVASÓ SZEMÉVEL 2.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban