Blog

Bevlo rendezvény a Zara Continental Hotel Budapestben

Hétvégén már bemutattam azt a csodálatos épületet, ahová a Bevlo egész napos szakmai rendezvényét szervezte. Több cég is tartott előadást itt népszerűsítve termékeit. Mind nagyon izgalmas volt, de természetesen a házigazda, a Bevlo textil trend előrejelzése vitte a prímet. Remélem erről kapok majd tőlük anyagot és akkor arról is mesélhetek nektek, de addig is nézzétek meg milyen érdekes és csodás dolgokat nézegethettünk egy teljes napon át.

A Bevlo bemutatója alatt fotóztam ezt a bájos párnát.

bevlo 1

A helyszínen a ONE Fashion Agency is képviseltette magát. Ez egy olyan cég, amely 16 magyar ruhatervező termékeit forgalmazza.

bevlo 2

bevlo 3

bevlo 4

A divatbemutató itt még nem ért véget. Szandra, akivel elmentem a rendezvényre, felpróbált 1-2 dolgot, ami színben és stílusban is illett a szettjéhez. Nagyon csini. Függöny elkötő és függöny rojt, mielőtt bárki komolyan venné és övként vagy láncként keresné ezeket a szépségeket a piacon. 🙂

bevlo 5

bevlo 6

És most jöjjenek a Bevlo szépséges anyagai közeli fotókon. A 3D hatásúak és a hímzettek vettek le igazán a lábamról, de nyilván a nyomott mintásak is csodásak voltak.

bevlo 7

bevlo 8

bevlo 9

bevlo 10

bevlo 11

bevlo 12

bevlo 13

bevlo 14

bevlo 16

bevlo 15

bevlo 18

bevlo 19

bevlo 20

bevlo 21

bevlo 22

bevlo 23

bevlo 24

bevlo 25

bevlo 26

bevlo 27

bevlo 28

Mesés kiegészítők. Ennél a mintakönyvnél azonnal szerelembe estem.

bevlo 29

bevlo 30

bevlo 31

bevlo 32

Végül még egy gyönyörű függöny elkötő két képen.

bevlo 33

bevlo 34

És most jöjjenek a Bevlo tapétái. Az elsőhöz szövet is volt, ha még emlékeztek rá.

bevlo 36

bevlo 35

bevlo 37

bevlo 38

bevlo 39

bevlo 40

bevlo 41

Az INTERIOR DESIGN TEAM egy kecskeméti cég, de természetesen budapesti megrendeléseket is vállalnak. Kővágó Gyula yblis kollégám remek előadást tartott a festhető és megvilágítható feszített mennyezetekről és faldekorációkról.

bevlo 42

bevlo 43

bevlo 44

bevlo 45

bevlo 46

bevlo 47

A VIVA HOLDING akár komplett épületek kivitelezését is vállalja, de legérdekesebbek a kőfurnér mintái voltak. Egy asztallapon megcsodálhattuk, milyen klasszul használható az anyag. Akárcsak a fafurnér, mely tökéletes megoldást nyújthat, ha valakinek tömör fára nem telik. De persze a plexi buborékos térelválasztóik és az akril bevonatos HDF lemezeik is érdekesek voltak.

bevlo 48

bevlo 49

bevlo 50

bevlo 51

bevlo 52

bevlo 53

bevlo 54

bevlo 55

A Kolarz előadást ugyan nem tartott, de elhintett néhány lámpácskát a rendezvényteremben. Nagyon izgalmasak voltak a flokkolt lámpavasak.

bevlo 56

bevlo 57

bevlo 58

bevlo 59

bevlo 60

Bemutatót tartott még a Kerlite forgalmazója, a Cotto d’Este cég is. Ezzel a 3 mm-es lappal bontás nélkül, egy éjszaka alatt újraburkolhatunk egy helyiséget. Az anyag üvegszálas, így erős és tartós, mégis nagyon könnyű bánni vele és nem piszkol. Van kő- és fa utánzatú, na meg homogén is csodaszép visszafogott színekben.

bevlo 61

bevlo 62

bevlo 63

És végül a 3D falpanelek és ornamentikák mesterei tartottak előadást, a Sculptic színeiben.

bevlo 64

Örülök, hogy ott lehettem. Remek nap volt, legközelebb is igyekszem elmenni!

Képek: Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban