Blog

Konyhakiállítás 2014 – AZ OLVASÓ SZEMÉVEL 1.

Mint ahogy az elmúlt hetekben láthattátok, jegyeket lehetett nálam nyerni az idei Konyhakiállításra. A nyerteseknek megírtam, hogy örömmel venném, ha pár képet küldenének róla, nekik mi tetszett a legjobban a kiállításon.

Hasszánné Szondi Ágnes nem csak hogy képeket küldött, de beszámolója olyan jól sikerült, hogy engedelmével bemutatom nektek itt a blogon. A rövid ismertető után pedig holnap majd bő lére eresztett saját kiállításbeszámolómat olvashatjátok.

„A bútorok esetében, ami a stílust illeti, képviseltette magát a letisztult minimalista design, csak a praktikumra, használhatóságra helyezve a hangsúlyt, és a barokkos sílusú, luxust sugalló konyhabútor is. A kiegészítők tekintetében maradt a régi trend, színes konyhai kiegészítők, praktikus megoldások. Kerámia bevonatos edények, és kések. Újra hódítanak a nehéz öntöttvas edények is.

A gépeket illetően: aki kávégépet szeretett volna vásárolni, biztos nem csalódott. Egyre több konyhai munkát segítő gépezet jelenik meg évről évre. Itt mutatkozott be a Philips új Multicooker masinája, mely a hagyományos ételek gyorsabb és kényelmesebb főzésére kínál alternatívát.

Sok standon lehetett recept és lakberendezési újsághoz kedvezményes áron hozzájutni. Itt is érezhető, hogy a print-média hajnala leáldozóban van. Egyre többen fordulnak a digitális megoldások felé.”

image1 930 image2 930 image3 930 image4 930

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban