Blog

Konyhakiállítás 2014 – AZ OLVASÓ SZEMÉVEL 2.

Tegnap este már bemutattam az egyik Konyhakiállítás belépő egyik nyertesének élménybeszámolóját. Ezt itt olvashatjátok.
Most következzen egy másik nyertes,  Kristóf nevű olvasónk pár mondata a számára legkedvesebb dolgokról, amiket a kiállításon látott.

„Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a kiállításon, nagyon jó volt, sok új élménnyel tértem haza.
Csatolva küldök pár képet. Van köztük konyhagép (mi más, mint a klasszikus kitchenaid robotgépe), egy konyhabútor, étkezőasztal, és egy csúcs dán fotel. A fotók sajnos nem lettek profik, csak amolyan telefonos készíts gyorsan képet minőségű.

Ahogy beléptünk a kiállításra, hirtelen szembejöttek velünk a standok. Pillanatnyi zavart okozott hogy akkor most merre is induljunk, de de ez a probléma gyorsan megoldódott. Abban a pár órában, amit ott tölthettem hihetetlen sok információ és élmény ért, újdonsággal találkoztam. Az általam áhított kis késektől kezdve egészen a teljesen berendezett konyháig minden apróság, kincs fellelhető volt. Örültem az élő bemutatóknak, kóstolóknak, hiszen így könnyebben befogadható információ éri az embert. A kisebb konyhai gépek elbűvöltek (értem ez alatt a robotgépeket, sous vide gépet és egyéb csoda eszközöket). Különösen örültem, hogy relatíve minden féle konyha stílus képviseltette magát a kiállításon (egyszerű, modern, ízléses, mediterrán, és persze némileg giccses is). Továbbá jó volt látni egyaránt külső és belső kiegészítőket is. Nagyon örültem pl, hogy képviseltette magát északibb design formákat felvonultató bútorgyártó is. Talán ez az irányzat áll hozzám a legközelebb jelenleg. Remek dolognak tartom, hogy így meg lehet ismerkedni magával a gyártókkal, kereskedőkkel, beszélgetni velük, tanácsot kérni.

IMG_3071 930

IMG_3076 930

IMG_3080 930

IMG_3087 930

IMG_3089 930

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban