Blog

TÉLI ÁLOM: válogatás az atHOME téli kollekciójából

Még javában tart a tél. Ilyenkor több időt töltünk otthonunkban, mint a többi hónapban. Ahhoz, hogy meg tudjunk felelni mai rohanó világunk kihívásainak, elengedhetetlen, hogy otthonunk pihentető kényelmet és melegséget adjon számunkra.  Az atHOME webshopban megtalálható szinte minden, amivel otthonodat „új ruhába” öltöztetheted: ágynemű szettek, párnák, plédek, törölközők, fürdőköpenyek, fürdőszoba szőnyegek és rengeteg kiegészítő, ráadásul most Valentin napi ajándékcsomagok közül is válogathatsz! Én magamnak ezt néztem ki.

Essenza Home

MINŐSÉG: Felső kategóriás, egyedi lakástextilek és kiegészítők. A textiltermékek természetes anyagokból, gondos odafigyeléssel, káros anyagoktól mentesen készülnek.
STÍLUS: Itt mindenki megtalálhatja számára legkedvesebb darabot, a klasszikustól a modern stílusjegyű darabokig.
ÉRTÉK: a minőséget garantáló márkák között, nagyon jó helyet foglal el az árkategóriában is. Így bárki számára elérhető a luxus életérzés. Ráadásul a webshop folyamatos kedvezményekkel és promóciókkal kedveskedik a vásárlóknak.
Ahogy a honlapon is olvasható: „Csatlakozzon ön is a kényelem és az ízlésesség exkluzív családjához, és öltöztesse környezetét otthonná! Egy új ágynemű – egy új hálószoba – egy új életérzés!”

Az alábbiakban az atHOME Shop márkáit láthatjátok és mindegyiktől pár szép modellt is megnézhettek:

Essenza: a modern stílusok szerelmeseinek. Sokszínű gyűjtemény, amely szorosan követi az aktuális divatirányzatokat.

Essenza HomeEssenza HomeEssenza HomeEssenza HomeEssenza HomeEssenza HomeEssenza Home

PiP Studio: vidám termékek, vidám embereknek. Romantikus stílusa meghittséget és intimitást sugall. Különlegesen szép kollekciók, részletgazdag mintázatokkal. Teljes PiP életstílus: + fürdőszoba kollekció, otthoni ruházatok, porcelán és konyhai kiegészítők.

Flowers White sfeer 1Chinese Blossom Cobalt sfeer 2Flowers White Cushion sfeer 1Flower Bouqet Cushion sfeer 1Chinese Blossom khaki badstof sfeerChinese Blossom badstof sfeer red khakiBobien Comfort Grey_01Puk Blossom Rose_Sfeer_04Thessa Comfort Grey_Sfeer_01Mix Match_Sfeer_02PiP_080PiP_094PiP_Lovebirds09

Covers & Co: fiatalos, életvidám kollekció. A gyűjteményben részét képezi a gyerekszoba textilek és az állatbarátok kedvencei is.

Essenza HomeEssenza HomeVan EsEssenza HomeEssenza HomeEssenza HomeEssenza HomeJay cushionPhoeby cushion

Marc O’Polo: kifinomult, érzéki, városi stílus. A kiváló minőségű pamut mellett len és gyapjú termékek is szerepelnek.

Essenza HomeEssenza HomeEssenza Home

Ha tetszett amit láttál, csatlakozz te is a kényelem és az ízlésesség exkluzív családjához, és öltöztesd környezeted otthonná!
www.athome-shop.hu

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban