Blog

A hna design betűk életre kelnek

Dekorálj gyerekkel! Na jó, betűkkel…
Mikor utolsó alkalommal befotózták otthonunkat (egyébként a SZÉP LAK-ban fog megjelenni a közeljövőben), elhatároztam, hogy kell valami igazán személyes dolog is a nappalink komódjára. Már nagyon-nagyon régóta vágytam fa betűkre, így körülnéztem, hol is kaphatnék a monogramjainknak megfelelőeket. Végül a Bo Concept-nél akadtunk rá az elöl-hátul lila, élén fehér „a” betűre, a mindenhol libafos zöld nagy „H” betűre és a kis csinos letisztult fa „N” betűre. A betűk tökéletesek voltak formára, így már csak egy fehér és egy bézs festékszórót kellett leemeljek a garázs egyik polcáról és mikor összeállt a szett, illesztettem mellé még egy drót próbababát és 2 gyerkőcöt is. Hogy tetszik? Ugye klassz lett?

1 hna design betuk2 hna design betuk3 hna design betuk4 hna design betuk5 hna design betuk6 hna design betuk7 hna design betuk8 hna design betuk9 hna design betuk10 hna design betuk11 hna design betuk

Képek (utolsó három): Portré fotózás – Fender Csaba

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban