Blog

Karácsonyra romantikus női holmik

Délelőtti cikkemet egy színes és vicces tárgyakat felvonultató boltról írtam, mely üzletet 2 perccel ez előtt fedeztünk fel. Azokat a tárgyakat napjaink kortárs, színes design vonulata ihlette, míg ezeket a régi idők romantikája. Mikor elsétáltunk a bolt előtt (Váci utca 1.), nem hittem a szememnek. Nem gondoltam volna, hogy létezik ilyen bolt Magyarországon, ezért nagyon örülök a ténynek, hogy igen, létezik. Tátott szájjal néztem a kirakatot. Mivel a bolt bezárt, mire a környékre érkeztünk, így kénytelen voltam kívülről betekintgetni és Pepe telefonjával próbáltam a csodás holmikat megörökíteni. Legnagyobb örömömre virtuális sétát lehet tenni a boltban itt! Akinek van még egy pici ideje, lelkiereje, na és persze pénze vásárolgatni, az feltétlenül lepje meg szeretteit egy Michal Negrin darabbal akár a boltból, akár a webshopból!

Michal Negrin 8

A gyönyörű boltról egy nagyon szuper videó:

http://www.youtube.com/watch?v=6cBgs2Rv6z8

 

Michal Negrin 1 Michal Negrin 2 Michal Negrin 3 Michal Negrin 4 Michal Negrin 5 Michal Negrin 6 Michal Negrin 7 Michal Negrin 9 Michal Negrin 10 Michal Negrin 11 Michal Negrin 12 Michal Negrin 13 Michal Negrin 14 Michal Negrin 15 Michal Negrin 16 Michal Negrin 17 Michal Negrin 18 Michal Negrin 19 Michal Negrin 20

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban