Blog

Ki jön velem főzni?

Képzeljétek, meghívást kaptam a GastroArt-Electrolux Élménykonyhába egy különleges közös élményfőzésre és magammal vihetek 3 embert! Ha van kedvetek egy közös főzésen részt venni Budapest egyik legjobban felszerelt konyhájában velem és másik 5 blogerrel és vendégeikkel, akkor csak annyit kell tennetek, hogy válaszoltok a bejegyzés végén feltett kérdéseimre és én igyekszem a 3 legklasszabb válasz beküldőjét kiválasztani. A sütés-főzésre november 29-én este kerül majd sor, a szerencséseket pedig november 25-én értesítem itt és a facebook oldalamon. Az est folyamán velünk lesz egy ismert gasztroblogger is, de nem árulom el, hogy ki, legyen meglepetés! Nagyon boldoggá tenne, ha személyesen is megismerkedhetnék legalább 3 lelkes olvasóval, ha minddel nem is tudok.

Na ki jön velem főzni?

GastroART_04_k

Helyszín: GastroArt-Electrolux Élménykonyha, 1061 Bp. Király utca 8. I. emelet 34.

Időpont: 2013. november 29. péntek este

Meghívottak:

Ízelítőnek pedig ugorjatok be az Electrolux új, Egy falat inspiráció nevű oldalára, ahol fantasztikus recept videók között kalandozhattok.

GastroART_01_k

Most pedig következzenek a kérdések:

1. Milyen ételt készítesz a legszívesebben?

2. Miért finomabbak azok az ételek, amelyek gőzsütőben készülnek?

3. Melyik a kedvenc cikked a hna design studio blogjáról, mióta olvasod a blogot és hogy találtál rá?

Jó-jó, nyilván a harmadik kérdésnek semmi köze a főzéshez, de miért ne tegyem fel, ha már itt van rá a lehetőségem, nem igaz? 🙂

A főzni vágyók válaszaikat kommentben elküldhetik a bejegyzés végén vagy szégyellősebbek a hna-design@t-online.hu email címen! Aki az InstantLife-ról érkezik, természetesen a 3. kérdésre arra vonatkozóan is válaszolhat! A kérdéseket nem kell nagyon komolyan venni, ne ijedjetek meg, de azért egy pár mondatnak nagyon örülnénk! 🙂

Izgatottan várom, hogy kiderüljön, hányan szeretnek főzőcskézni és hányan szeretnének egy jó kis blogger buliban részt venni. A csajok legalább felét ismerem és garantálom, hogy jó lesz a hangulat, tehát játékra fel!!!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban