Blog

Stockholm, Desigual 2013

Stockholmban járva, jártamban keltemben egyszer csak szembe jött egy Desigual bolt. Nagyon remek érzés volt, mert minden városban, ahol megfordulok, szeretek betérni, megnézni hogy ott milyen körülmények között „élnek” ezek a lenyűgöző ruhák. Itt legjobban a kék csempézett oszlop, a szövettel bevont eladó pult, a vörös öltözői rész és a gyerek részleg kócos fiókjai tetszettek. Ha már ott jártam, vettem egy blézert az esti fogadásra és egy-egy pólót mindenkinek a családban. Nem volt olcsóbb sajnos, mint itthon, de legalább drágább, mint Bécsben. Viszont egyszer élünk és végre össze fogunk tudni öltözni a családdal. Nézzetek körül Ti is a boltban! Van női, férfi, fiú és lány részleg is.

1 stockholm desigual2 stockholm desigual 3 stockholm desigual4 stockholm desigual 5 stockholm desigual 6 stockholm desigual 7 stockholm desigual 8 stockholm desigual 9 stockholm desigual 10 stockholm desigual 11 stockholm desigual 12 stockholm desigual 13 stockholm desigual 14 stockholm desigual 15 stockholm desigual 16 stockholm desigual 17 stockholm desigual 18 stockholm desigual 19 stockholm desigual 20 stockholm desigual 21 stockholm desigual

Fotók: Hujber-Nagy Aletta

TOVÁBBI STOCKHOLMMAL KAPCSOLATOS CIKKEK:

ELECTROLUX DESIGN LAB 2013/9. (tudósítás a stockholmi döntőről)

Stockholm, Desigual 2013

Stockholm, Marimekko 2013

A DESIGUAL MÁRKÁVAL KAPCSOLATOS TOVÁBBI CIKKEK:

Stockholm, Desigual 2013

Bécs, Desigual 2013

A Desigual megnyitotta első saját üzletét Magyarországon

Desigual gyerekruhák Olaszországban

Desigual „new & good” cipőkollekció 2012

Kirakatban az olasz divat

Mit mivel: patchwork Desigual kabát patchwork Högl csizmával

Desigual Karácsonyra!

Desigual 2010 őszi-téli kollekció

Desigual Magyarországon!

Desigual

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban