Blog

JÁTÉK! Csak egy jó tipp és Tiéd lehet egy csodás porszívó

Játék!

Te kit választanál az Electrolux Design Lab nyertesének?

Az elmúlt hónapokban rendszeresen olvashattatok az oldalon a Design Lab verseny aktuális történéseiről. Jövő héten végre az is kiderül, ki nyeri meg a több hónapos megmérettetést! Addig pedig egy játékra szeretnélek invitálni benneteket!
Gondolkodtatok már azon melyik a legizgalmasabb koncepció? A mini robotokkal takarító készülék, az alakváltó porszívó vagy talán a hologramos főzősegéd? Itt az ideje kiválasztani, szerinted ki nyeri a Design Lab versenyt, mert a helyesen tippelők között kisorsoljuk az Electrolux dizájn díjas, antik ezüst színű Ergorapido kézi porszívóját!

Uj_Ergorapido_image_zold1 930

8 dontos 930

Ha szívesen részt vennél a játékban, tippeld meg, melyik lesz a győztes koncepció! Tippedet a hnadesign.jatek@gmail.com e-mail címre küldd el, 2013. október 14-e hétfő 12:00 óráig. KÖZKÍVÁNATRA AZ IDŐPONT MEGHOSSZABBÍTVA A DÖNTŐ NAPJÁIG, OKTÓBER 16. 12:00-IG!!!

A levél tárgy mezőjébe a koncepció nevét add meg! Fontos, hogy a játékban mindenki csak egy tippel indulhat! A helyesen tippelők között október 18-án 12:00 órakor fogjuk kisorsolni az Ergorapido új tulajdonosának nevét.

További részleteket a játékszabályzatban találhatsz!

Az Electrolux Design Lab 8 döntőse: (a sorrend véletlenszerű, semmilyen rangsort nem tükröz)

1. 3F: Alakváltó porszívó

A 3F porszívó mindig az adott feladathoz igazítja alakját és kiterjedését. Működés közben leginkább egy balett szoknyára hasonlít, amely kecsesen lebeg a padló felett. A porszívó zárt és teljesen nyitott állapotban is használható és közben még illatosítja is a levegőt.

2. Atomium: Ételnyomtatás 3D-ben

Az Atomium egy 3D nyomtató, amellyel a gyerekek játékos módon készíthetik el a saját ételeiket. Miután lerajzolták az ételt, megmutatják a készüléknek és a 3D nyomtató már készíti a finom falatokat. Közben pedig még arra is figyel, hogy egészségesek legyenek az összetevők.

3. Breathing Wall: Pulzáló fali légtisztító

A Breathing Wall (Lélegző fal) egy falba épített levegőtisztító koncepció, amelynek mozgását a hal kopoltyújának mozgása ihlette. A falra rögzíthető készülék azt az érzetet kelti, mintha a fal mozogna, miközben a rendszer tisztítja a levegőt. Többek között színét és az illatot is be lehet rajta állítani.

4. Global Chef: Hologramos főzősegéd

A Global Chef (Globális szakács) egy olyan konyhai készülék, amely a lézeres hologram-technológia segítségével összehozza a világ különböző pontjain élő embereket. A készülék segítségével közösen főzőcskézhetünk a szeretteinkkel, de akár sztárséfektől is vehetünk főzőleckéket.

5. Kitchen Hub: Étrend- és diéta-tervező

A Kitchen Hub (A konyha lelke) étrend- és diéta-tervező folyamatosan leltározza az otthon található alapanyagokat, és lejárati idejüket. Azzal a céllal született, hogy segítsen a családoknak egészségesebben étkezni, és, hogy kevesebb étel kerüljön a kukába.

6. Mab: Tisztítás repülő mini robotokkal

A Mab repülő mini robotok egész seregével gondoskodik arról, hogy minden felület ragyogóan tiszta legyen a lakásban. A mini robotok folyadékcseppek segítségével csapdába ejtik a felületeken található szennyeződéseket.

7. Nutrima: Tápanyagmérés felsőfokon

A Nutrima kiszámolja az ételek és a hozzávalók tápértékét, frissességét, illetve a bennük rejlő méreganyagokat. Az eszköz összehajtható, könnyen szállítható, és egy olyan térképes alkalmazás is tartozik hozzá, amely összegyűjti és megjeleníti a felhasználó tapasztalatait, valamint tippeket ad arra vonatkozóan, hol találhatók a jó minőségű élelmiszert árusító helyek.

8. OZ-1: Aromaterápiás nyakék

Az OZ-1 egy nyakékként hordható levegőtisztító és stresszoldó készülék. A divatos eszköz tisztítja a levegőt és ízlés szerint választott illatanyagot is kibocsát. A diszkrétebb megoldások kedvelői az eszközt a gallér alá is rejthetik.

Uj Ergorapido_image_szurke 930

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban