Blog

HÉTVÉGI HÁZ: ívesben spanyolban

Erre a hétvégére egy íves házat hoztam nektek. Neve Colunata House, tervezője Mário Martins. Ezzel a spanyolországi épülettel csak egyetlen egy baj van. Nagyjából pont az, ami az előnye is: íves. Nézni nagyon jó, de berendezni és felépíteni nehéz és igen költséges, főleg első osztályú minőségben. Ennek ellenére nagyon látványos és tanulságos minden egyes részlete. Nem is írok többet, nézzétek a képeket inkább!

Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-34Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-33Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-35Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-1Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-1Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-2 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-3 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-4 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-5 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-6 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-7 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-8 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-9 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-10 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-11 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-12 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-13 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-14 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-15 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-17 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-19 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-20 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-21 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-22 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-23 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-24 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-25 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-26 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-27 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-28 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-29 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-30 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-31 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-32  Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-38 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-39 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-40 Colunata-House-a-Gorgeous-Contemporary-Residence-in-Spain-41

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban