Blog

HÉTVÉGI HÁZ: gyémánt ház Szingapúrból

A Formwerz Arhitects tervezte ezt a távoli drágakövet. Az épület érdekessége, hogy az alapterülete fölött nagyobb légtér kapott helyet, mint a szokásos, köszönhetően a kifelé táguló ferde síkoknak. Más előnye nem is igen van ezeknek a ferde falaknak, hiszen sem nem bútorozhatók, sem nem dekorálták igazán őket ebben az épületben. A színvilág igazán letisztult, természetesen az anyaghasználat is, csak egy-két érdekesebb bútor van elszórva a térben, mint egy-egy szobor. A terekbe rengeteg természetes fény jut a különleges formájú, keretű és osztású üvegfelületeken. A burkolat átlós futtatása nagyon különleges, csakúgy mint a krómozott kerti kavicsok.

architecture-project-Diamond-House exterior-project-Diamond-House 2 design-project-Diamond-House 1 project-Diamond-House-4 project-Diamond-House-5 project-Diamond-House-6 project-Diamond-House-7 project-Diamond-House-8 project-Diamond-House-9 project-Diamond-House-10 project-Diamond-House-11 project-Diamond-House-12 project-Diamond-House-13 project-Diamond-House-14 project-Diamond-House-15 project-Diamond-House-16 project-Diamond-House-17 project-Diamond-House-18

Forrás

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban