Blog

Pip studio ajándékcsomag

Ma becsöngetett a postás és egy csomagot hozott nekem. A dobozon a Pip studio logója díszelgett, így rögtön valami nagyon kellemes bizsergés fogott el. Emlékeztek még gondolom a pár hete írt bejegyzésemre, amiben az AtHOME shop gyönyörűséges termékeiről tettem közzé egy válogatást. Ugyan láttam már élőben ezeket a szépségeket, de ennyire testközelből, sajátomként üdvözölni ezeket a csodás kiegészítőket – költői túlzással élve – semmivel sem összehasonlítható érzés. Szerintem mihamarabb keressétek fel Ti is az üzletet vagy a webshopot, ha tehetitek!

pip ajandekcsomag 0 pip ajandekcsomag 1 pip ajandekcsomag 2 pip ajandekcsomag 3 pip ajandekcsomag 4 pip ajandekcsomag 5 pip ajandekcsomag 6

Fotók: Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban