Blog

ELECTROLUX DESIGN LAB 2013/6. (szavazzatok Fannira!)

A közönség két pályázót választhat a középdöntősök közé. Ehhez a szavazatokat június 16-án éjfélig lehet leadni a Design Lab központi oldalán, a zsűri pedig június 19-én jelenti be, melyik 20 versenyző folytathatja a versenyt az 5000 eurós fődíjért és a hat hónapos, fizetett gyakornoki állásért az Electrolux valamelyik globális tervezési központjában. Nincs más dolgotok tehát, mint a magyar versenyzőre, Csernátony Fannira szavazni. Szavazás itt!

SEAbreeze_Koncepcio_2

Az Electrolux Design Lab versenyzői újabb részleteket árultak el az 57 legjobb tervről. Csernátony Fanni, a többi elődöntőssel együtt bemutatta koncepciójának vizuális kidolgozását. Ezzel egy időben a közönségszavazás is újra elindult. A szavazók június 16-án éjfélig dönthetnek arról, melyik 2 pályázó jusson a legjobb 20 versenyző közé. A zsűri pedig június 19-én hirdeti ki a középdöntősök listáját.

SEAbreeze_Design_2

A pályázók a harmadik szakaszban koncepciójuk vizuális részleteit dolgozták ki. A zsűri olyan képeket, terveket várt a versenyzőktől, melyek bemutatják a formát, a működést, valamint a kidolgozás részleteit – például a színeket és a felhasznált anyagokat.

SEAbreeze_Koncepcio_4

Az elődöntősök között, a legjobb magyar versenyző, Csernátony Fanni pályamunkáját is támogathatja a közönség. Csernátony Fanni SEAbreeze koncepciója egy tengervízzel működő légtisztító rendszer, mely tengerparthoz hasonló klímát teremt a lakásban. A tiszta és sós levegő jótékony hatással van a légzésre, a könnyed légmozgás pedig a pihenésben segít. A készülék egy párologtatóból és egy páramentesítőből áll, melyek közösen gondoskodnak az ideális páratartalomról. A párologtató egy tengervízzel teli üveg segítségével teszi egészségessé a levegőt, a páramentesítő pedig egy üres üvegbe gyűjti össze és szűri meg a felesleges vízmolekulákat, hogy a nap végére iható vízzé alakítsa. A beépített LED világítással a SEAbreeze a lakás különleges színfoltja is egyben.

SEAbreeze_Koncepcio_5

A harmadik szakasz pályamunkái a következő oldalon tekinthetők meg:

http://electrolux.com/electroluxdesignlab

Csernátony Fanni SEAbreeze koncepciójáról további információ az alábbi oldalon található:

http://electroluxdesignlab.com/en/submission/seabreeze/

Forrás

A VERSENNYEL KAPCSOLATOS TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK:

ELECTROLUX DESIGN LAB 2014/1. (a három téma)

ELECTROLUX DESIGN LAB 2014/2. (indul a regisztráció)

ELECTROLUX DESIGN LAB 2013/1. (az elmúlt 10 év magyar eredményei)

ELECTROLUX DESIGN LAB 2013/2. (2 magyar a legjobb 105 között)

ELECTROLUX DESIGN LAB 2013/3. (interjú Söjtöry Szabolccsal)

ELECTROLUX DESIGN LAB 2013/4. (interjú Csernátony Fannival)

ELECTROLUX DESIGN LAB 2013/5. (a tervek finomítása)

ELECTROLUX DESIGN LAB 2013/6. (szavazzatok Fannira!)

ELECTROLUX DESIGN LAB 2013/7. (Fanni a legjobb 20 között)

ELECTROLUX DESIGN LAB 2013/8. (a 8 döntős)

JÁTÉK! Csak egy jó tipp és tiéd lehet egy csodás porszívó

ELECTROLUX DESIGN LAB 2013/9. (tudósítás a stockholmi döntőről)

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban