Blog

65 nm-es albérlet a Corvin sétányon – fotók

„Albérletünk” harmadik és egyben utolsó részéhez értünk. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk a kulcsrakész kivitelezés végeredményét. A helyszín nem publikus, de egy pár életképet csatoltunk a környékről a hangulat kedvéért. Ha visszanézitek a látványterveket tartalmazó bejegyzést, megállapítható, hogy nagyon hasonló lett a végeredmény a tervekhez. Végül mindössze a nagy színes képre nem maradt pénz az előtérben, de egy saját díszpárnánkkal és pár apró növénykével viszont feldobtuk a hálószobát. Az étkező terített asztala és a bohókás Kopenka desszertek a konyhában színben harmonizálnak. A függönyök hosszát saját kezünkkel igazítottuk méretre, a nappali díszpárnáit pedig szintén mi készítettük. Az elszívó kivételével minden egyes bútor és tárgy az IKEA érdeme. A bevezető után nézzük tehát a képeket helyiségről helyiségre haladva!

A lakás környékén található a sokak számára a Spektrum TV-ből ismert Grund Kert. Ez a közösségi kert egy nagyon szimpatikus törekvés, amely összehozza az embereket a 8. kerület kellős közepén és amely az önellátásra törekvésre neveli a környék gyerekeit. Fontos, hogy a városi gyerekek megtudják, hogy van élet a hipermarketes bevásárláson kívül is.

corvinsetanyfotok1

Fotók: Rajcsányi Artúr és Hujber-Nagy Aletta

A LAKÁSHOZ TARTOZÓ TOVÁBBI CIKKEK:

65 nm-es albérlet a Corvin sétányon – látványtervek

65 nm-es albérlet a Corvin sétányon – kivitelezés

65 nm-es albérlet a Corvin sétányon – fotók

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban