Blog

A Desigual megnyitotta első saját üzletét Magyarországon

„2013. április. 04-én a Desigual, a világ egyik legkiemelkedőbb divatmárkája csütörtökön megnyitotta  első magyarországi üzletét Budapest egyik legforgalmasabb bevásárlóközpontjában, a WestEnd City Centerben. Az ünnepélyes üzletmegnyitón a hazai zenei élet kiválóságai, Palya Bea, Harcsa Veronika és Lola is tiszteletüket tették, egyúttal kifejezve a márka iránti rajongásukat.”
Olvashatjuk a jó hírt a hivatalos sajtóanyagban.

Desigual-Bp-40

Desigual-Bp-26

A Desigual főbb jellemzői az optimizmus és a színes, egyedi tervezés. A cég 1984-ben kezdte meg működését az alábbi szlogennel: „Desigual, nem ugyanaz”. Jelenleg több, mint 3800 ember foglalkoztat 85 különböző nemzetből. 2012-ben több, mint 22 millió terméket értékesítettek különböző csatornákon keresztül. A márka 330 önálló üzlettel, 9000 multi-brand értékesítési ponttal és 2200 további kihelyezett önálló részleggel zárta a 2012-es évet a világ több, mint 90 országában. Az üzlet a márka női, férfi, cipő és kiegészítő kollekcióját kínálja a hazai vásárlóknak. Minden Desigual üzlet különleges dizájnnal várja a márka szerelmeseit. A budapesti üzlet nemcsak a világítástechnikával, hangzás- és fényvilágával, hanem a pozitív, vidám hangulatával is prezentálja a Desigual életérzést. A cég, folytatva nemzetközi terjeszkedését, további magyarországi üzletek nyitását tervezi az elkövetkezendő években.

Desigual-Bp-50

„Színes, lendületes, bohó – pont olyan, mint, amilyen én vagyok – kacagott Palya Bea. -Régóta vásárolom a márka egyes darabjait, szoknyákat, táskákat, kabátokat, de a teljes kollekciót mindig valamely külföldi túrám során tudtam csak beszerezni. Örülök, hogy most már Budapesten is feltöltődhetek, ha egy kis igazi spanyolságra vágyom.”

Desigual-Bp-111

Desigual-Bp-94

„Igazi tavaszi ruhákat találtam, csupa szín, csupa energia, most már csak a jó időnek kell végre megérkeznie, hogy viselni is tudjam. (Lola)”

Desigual-Bp-87

Desigual-Bp-105

Desigual-Bp-88

Desigual-Bp-92

Forrás: Just Creative

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban