Blog

Lila hálószoba 20 nm-en

A lila hálószobákért rajongók kedvéért időről időre felkerül egy lila hálószoba terve a blogra köszönhetően lila hálószobákat igénylő ügyfeleinknek. Míg mások húsvéti tojást festettek, addig én lilára pingáltam egy kellemes arányú, tágas, napfényes hálószobát. Pár elemet már adottságként kellett kezeljek, de még így is bőven akadt tervezni való. Meglévő bútordarab az ágy, a két éjjeliszekrény, a magas komód és a médiaszekrény. Ehhez színben és stílusban passzoló gardróbszekrényt terveztem az ágy melletti falra és egy kecses padot pedig az ágy végébe, attól kicsit eltoltan elhelyezve. Mivel a parketta és a nyílászárók is meglévő elemek, így a 3 összeillő, de különböző fa szín mellé már csak lilát, aranyat, óaranyat, ezüstöt és némi drappot terveztem. Az én monitoromon sápadt lila és orgona lila árnyalatok vannak, de elképzelhető, hogy más monitorokon mályvás árnyalatok láthatóak. A végcél egy kellemes, otthonos, meleg, mediterrán hangulat volt, így a meglévő modern bútorokhoz klasszikus mintákat, formákat, tárgyakat társítottam.
Kíváncsian várom a véleményeiteket komment formájában!

1

A mennyezeten körbefutó gipszkarton csík mögött led világítás van elrejtve. Az ágyvég falán szolid krizantém mintás tapéta van, a többi falon pedig világos, sápadt padlizsán lila festék. Az ágytakaró, a nagy párnák, a függönyök és a szőnyeg orgona lila színűek, a többi díszpárna virág mintás. A tolóajtós gardróbszekrényről egy fotók kaptam ügyfeleinktől, ezt építettem meg 3D-ben a meglévő bútorokhoz hasonlóan. A festmény, a kis tükör, az óra, a vázák, a csillár, az éjjeli lámpa és a falikarok klasszikus formavilágúak, csakúgy, mint a képkeretek, egyéb dísztárgyak. A család nagyon szereti a növényeket, így ahova csak lehetett, tettem belőlük. A televízióból egy teljesen sík képernyős, tökéletesen visszafogott modellt tettem a falra, hogy ne rontsa el az összképet a szoba legmodernebb berendezési tárgya. A szekrény középső részén végigfutó tükör a teret és a szobába bejutó fényt is megkettőzi, így egyszerre javítja a térélményt és a fényviszonyokat is. Hálószobában ez nem gyakori, de nagyon praktikus megoldás, mert így gyakorlatilag akárhová néz az ember, mindenhol csak növényeket, a természetet és persze szépséges berendezési tárgyakat láthat.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK LILA HÁLÓSZOBÁKRÓL TERVEK ÉS FOTÓK FORMÁJÁBAN:

Nappali, hálószoba, gardrób és olvasó galéria különleges hangulatban

200 nm-es szentendrei családi ház tervei

16 nm-es lila hálószoba Dunaharasztiban – fotók

Fegyelmezett fényűzés a MODERN HÁZAK LAKÁSOK 2012. 7-8. számában

Régi és új mesteri eklektikája az Amiotthonunk 2011/9. számában

103 nm-es 2 szintes lakás – Sasad – fotók

103 nm-es 2 szintes lakás – Sasad – ízelítő

230 nm-es ház belsőépítészeti látványtervei

230 nm-es ház hangulati lapokon

Lila hálószobák

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban