Blog

Bemutatkoznak az IKEA tavaszi-nyári kültéri bútorai

Az IKEA 2013. március 21-én, egy kötetlen „kerti parti” keretében mutatta be legújabb kültéri bútorait és dekorációs kiegészítőit. Bár az eső esett, hűvös is volt, így az idő koránt sem kedvezett a piknikezésnek, de a képen látható kerti bútorok mégis hamar megteltek. A hangulatvilágítást napelemes füzérek és elemes világító félgömbök, a meleget pedig hősugárzók és puha meleg plédek biztosították. A bemutató nagyon jó hangulatban telt, annál is inkább, mert rögtönzött mini blogtalálkozóvá is kerekedett egyben. A parti képeit és az új kollekció színes, kevésbé színes és egyáltalán nem színes darabjait a bejegyzésben láthatjátok. Higgyétek el, mindenki fog találni kedvére valót!

0

Színek és formák találkozása. Igazi tavaszi-nyári hangulat!

1

2

3

Az eseményt megtisztelte jelenlétével többek között Zboróvári Kriszti, Kópis Benedek, Kitzinger Szonja, Gerlai Tibi, na és persze én.

4

IMG_4536

Tibi fotóz.

5

Ben pedig örömködik a hintaágyban.

6

A személyes kedvenceim a bemutatott termékek közül:

SPRINGKORN takarók mindössze 2.990-ért

18

19

SPRINGKORN szőnyegek 100% lágyan omló és lemosható műanyagból 9.990.-ért

20

Mindezek és sok más élőben és közelről.

7

8

A többi jelenlévő személyes kedvence:

SOLVINDEN elemes világító félgömböcskék 995-ért/3 db

9

Mint ahogy az előző képeken is feltűnhetett, a rendezvény egy Király utcai bérház udvarán került megrendezésre. A bérház középkori hangulata remek kontrasztot alkotott a vidám IKEA termékekkel.

10

Miután megismertették velünk az újdonságokat, és sok érdekes történetet meghallgattunk a svéd népszokásokról svéd népzenei kíséret közepette, mindenkit megvendégelt az IKEA a mindenki által jól ismert hideg ételeivel és süteményeivel. A PRINSESS sütemény ezúttal kikerics sárga színben készült, kimondottan erre az eseményre.

11

 

12

13

14

15

Búcsúzóul egy tavaszi ajándékcsomaggal távoztunk. Mindenki kedvére választhatott egy ROTERA lámpást, egy szép NARCISSUS-t PAPAJA kaspóban, amit egy a rendezvényre varrt TEXTIL táskában haza is szállíthatott.

16

Ha bárkinek is színügyileg gondot okozott volna a képen látható színorgia, mindazok figyelmébe ajánlom az IKEA visszafogottabb tengerparti és trópusi hangulatú, színvilágú termékeit is. Menjetek, nézelődjetek!

21

22

23

24

25

26

27

Bevallom, én 2 muffint is hazatoloncoltam a 2 gyerkőcnek, amit a kisebbik édesszájú gyengéden meg is kóstolgatott. Az orcáján még a csokitojás maradéka figyel…

17

Forrás: sajtóanyag

Képek: IKEA, Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban