Blog

Referencia: TKE kártya és matrica tervezése

Újabb érdekes referenciával bővült design palettánk. A Tükörhegyi Közéleti Egyesület (TKE) számára terveztem ezüst színű, kedvezményre jogosító kártyát, és a kedvezményben résztvevő boltok számára matricát. A cél az volt, hogy nagyon gyorsan, nagyon egyszerű eszközökkel ízléses és feltűnő termékek jöhessenek létre. A kártyák és matricák napokon belül elkészültek az egyesület elnökének, Szőke Péternek hathatós közreműködése nyomán. Az Egyesület logóját – amelynek fája és TKE betűi a kártya és matrica terv alapját szolgáltatta – már korábban megterveztem.

13

TERVEK

Matrica (nem színhelyes)

2

Kártya eleje

3

Kártya hátulja

4

Megvalósult matrica

15

Megvalósult kártya eleje

12

Megvalósult kártya hátulja

11

A történet érdekessége, hogy a nyomdában valamilyen furcsa okból kifolyólag lemaradt a TKE felirat a matricáról, de az utólagos rámatricázás tökéletesen sikerült, teljesen belesimulnak az új betűk a matrica felületébe. Egy fél órás utómunka után elkészülhetett a 300 kártya mellé az 50 darab matrica is.

8

9

14

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban