Blog

HÉTVÉGI HÁZ: formás beton ház Japánban

Nem tagadjuk, szeretjük a japán építészetet, szeretjük a betont és szeretjük a lecsupaszított, fotózásra tökéletesen alkalmas tereket is. Minden elfogultsággal mondhatom, hogy nem sok olyan modern japán ház van, ami ne tetszene és ha ezek a házak ráadásul betonból vannak, akkor szinte biztos, hogy megmutatjuk őket itt a blogon.
A bejegyzésben látható Himeji Observatory házat a KINO Architects tervezte, a nagyszerű képeket pedig Daici Anonak köszönhetjük.
A 162,5 nm-es telken mindössze 56 nm alapterülettel rendelkező házikót nagy gondossággal helyezték el a telken és még bőven jutott hely egy csomó betonnak, 5 autónak, 3 biciklinek és 5 fának is.
Ezek a japánok nagyon tudnak.

HÉTVÉGI HÁZ: formás beton ház Japánban

2

3

4

5

6

7

8

10

9

11

12

 

13

14

16

17

15

Forrás 1,2

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban