Blog

PUBLIKÁCIÓ: interjú a NÉPSZABADSÁGBAN – Tapétára szívesebben költünk – 2012. december. 28.

2012. december 5-én megnyitott a Trendlakás Lakberendezési Stúdió budaörsi áruháza. Az áruházi megnyitó kapcsán készített velem a NÉPSZABADSÁG interjút a magyarországi lakberendezési- és vásárlási szokásokról. A cikk a nyomtatott sajtóban és interneten is megjelent, amit itt illetve a bejegyzés folytatásában olvashattok. A cikkben található fotó nem a Trendlakás budaörsi áruházában készült, hanem a 2012-es, Millenárison megrendezett Lakástrend kiállításon. Ezt tudjuk be a hasonló névnek, de alapvetően az áruháznak és a kiállításnak nincs köze egymáshoz.

A 93 éves apai nagypapám és a 81 éves anyai nagymamám egymás után hívtak fel, hogy gratuláljanak, miután olvasták az újságban a velem készített interjút. Mindketten eltették a lapot, és az egyiket a tegnapi nap folyamán kaptam meg, hogy feltehessem a blogra a cikket.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban