Blog

Referencia: gyerekdühöngő 8 nm-en

Az előző bejegyzésben már láthattatok képet a dühöngő készüléséről és a végeredményről is. Ebben a bejegyzésben kissé belakottabb állapotban mutatom meg a teret, ahogy a hétköznapokon általában mi látjuk. Az antik csillárok eltűntek a képekről, helyettük kör formájú, helyi kapcsolású falikarok és hengeres, energiatakarékos mennyezeti lámpák láthatóak. A sok törtfehér mellé kivételesen feketét is társítottunk és természetesen kedvenc színemet, a tarkát. Ebben a helyiségben általában a fiunk időzik kis barátaival, de kislányunk is szívesen melléjük kuporodik és lenyűgözve nézi, amint a srácok játszanak. Ilyenkor a lakás többi részén található babzsákokat hurcolják ide és azokra telepednek a gyerekek. Már nem sok idő és Letti is bekapcsolódik a játékba és Alexszel folytatnak majd ádáz küzdelmeket. Nagyon bevált ez a helyiség, mert mióta elkészült, nem a nappali néz ki úgy, mint egy csatatér, hanem az emeleti gyerekbirodalom.

A szekrényekért és asztalért köszönet az IKEA-nak, a szőnyegért a Diegonak, a lámpákért a Praktikernek, az állólámpáért a Varga’s Lightnak, az óráért és a fotelekért az Art of Homenak és a graffitiért Lacinak.

Fotók: Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban