Blog

Meglepetés párna az IKEA új kollekciójából

A napokban felhívott az IKEA, hogy szeretne meglepi valamivel. A postás egyszer csak csöngetett és én egy szépséges párnával lettem gazdagabb. Nagyon szépen illik a párna drapp színe otthonunkba és a kárpitba öltöztetett próbababám is végre próbababa társakra talált. Honnan tudták vajon, hogy hozzám pont ez fog illeni?…
A tárgykollekciónak még egy darabját említeném meg. A földön heverő tollmintás szövetdarab saját párnakollekcióm egyik félkész darabja. Részletek a párnakollekcióról hamarosan a blogon!

A FJÄLLTÅG, az IKEA múlt idéző párnakollekciója

Izgalmas emlékek inspirálták az IKEA tervezőit az új textilsorozat megalkotásakor. A FJÄLLTÅG minden darabja egy történetet mesél el a múlt és a jelen, az egyszerű és a romantikus összekapcsolásával. Az új, különleges textilsorozat, a FJÄLLTÅG a cseh, magyar és szlovák régió minden áruházában kapható, 2012. december 1-jétől meghatározott ideig, illetve a készlet erejéig.

Köszönöm IKEA a meglepetést!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban