Blog

Flairspring – a sajátosan kifinomult tárgyak üzlete

A napokban vettem részt a Flairspring új, Budai üzletének megnyitóján. A 100%-ban magyar cég gyönyörű termékeket halmozott fel szinteltolásos, hatalmas, „L” alakú üzletében. Rengeteget fotóztam az üzletben -mint a képek is bizonyítják-, mikor éppen nem élő zenét hallgattam vagy gasztronómiai élvezeteknek hódoltam. Mindenkinek javaslom az üzletet megtekintésre, aki rajongója a La-Z-Boy (Jóbarátok) foteleknek és kanapéknak, vagy éppen az Uttermost termékeinek.

Én még várom az ügyfelet, akit ide vihetek…

Énekelt a Four Fathers.

Etetett minket a Leroy….

…és a Papírtigris.

A Flairspring üzlet jóvoltából 3 Olvasónk megnyerheti a képen látható 5.000.-os kupont, melyet ez év végéig a Flairspring üzleteiben válthatnak be.

Ha rajongója vagy oldalunknak, nincs más dolgod, mint írni egy kommentet a bejegyzés végére, hogy milyen terméket vásárolnál a kupon felhasználásakor. Sorsolni december 10-én fogok, este 20.00 órakor. Ha neked esetleg nincs rá szükséged, oszd meg a hírt, hátha ismerőseid pont erre vágynak!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban