Blog

Publikáció: Otthonok és kertek, 2012. augusztus-szeptember

A negyedik, nyomtatott sajtóban is megjelent styling munkáim és szakértéseim az OTTHONOK és KERTEK augusztus-szeptemberi számában jelentek meg. Összesen 9 oldal született kezeim nyomán, úgy, mint 2 shopping oldal, 5 hangulat oldal és 2 oldal szakértés a Kérdezzen! rovatban. Az újság már nem kapható, de a Szerkesztőségben még beszerezhető és bejegyzésemben is megtaláljátok olvasható, nézhető méretben az általam készített oldalakat.

A 2 shopping oldal egyikén Magyarországon is kapható papír alapú termékeket gyűjtöttem össze, a másikon pedig szecessziós hangulatú bútorok és tárgyak láthatóak.

Mivel az újság július legvégén jelent meg, így igyekeztünk segítséget nyújtani az iskolakezdéshez a nyár utolsó hónapjában, és ha már a gyermekeink szobájában végzünk átalakításokat, lehet, hogy a saját dolgozónkat is szívesen felfrissítjük ilyenkor. Ezért lett a témája az 5 hangulat oldalnak az íróasztal. Az íróasztalokat itthon kapható tárgyakból 5 különböző hangulatban kellett berendezzem a fotózásra, ehhez rengeteg tárgyat szedtem össze. Az első egy eklektikát kedvelő író asztala, a második egy életművész fotósé, harmadik egy iskolás lányé, a negyedik egy iskolás fiúé, az utolsó pedig egy világutazóé, aki főként a kelti országokban érzi magát otthon. A fotózás a Max cityben zajlott, a fotókat pedig Rajcsányi Artúr készítette.

Végül, de nem utolsó sorban megjelent két oldal szakértői válaszaimmal. Az újság történetében ez az utolsó megjelent Kérdezzen! rovat, mert valljuk be, senki nem szeret ma már heteket várni egy szakértői válaszra, hiszen bármikor írhat egy emailt szakmai honlapokon, blogokon levadászott szakértőknek, akik jó esetben 1-2 alkalommal ingyen válaszolnak 1-2 napon belül.

Nagyjából olvasható formátumban álljanak itt mindannyiunk épülésére, szépülésére az oldalak teljes pompájukban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban