Blog

Karácsonyi trend 2012/2013

Már csak pár hét van Karácsonyig, így a dolgos hétköznapok mellett nem lehet elég korán elkezdeni a készülődést. Ha szeretnéd idén valamelyik karácsonyi divatirányzatnak megfelelően feldíszíteni a fádat és otthonodat, akkor nézz körül a bejegyzésben és válassz hangulatot!

PUHA FELHŐ

Harmónia és elegancia.
A Puha Felhők egy érzékeny karakter kifejeződése. Ennek a gyengéd megjelenésnek nőies hatása van, hűvös, világos, áttetsző, szinte pókháló finomságú. Ez a finom hatás kiegészül a meleg fényekkel, amely beburkolja a puha letisztult formákat. Magabiztos nyugalom tükröződik az áramló sziluettekben, az érzékeny designban és az érzéki meztelen tónusokban.

VIDÉKI KÉPZELET

Vibráló, életteli és vidám.
A vidéki élet, kreativitás és természetesség a domináns témák. A Vidéki Képzeletet a kézzel készített dolgok és megjelenés jellemzi. Folklór, hagyományos témák modern értelmezésben. Virágok, kézzel készült elemek és egy leheletnyi giccs adja az érzelmes és humoros megjelenést. Romantikus hangulatot teremt, amely lefedi a hagyományos népi művészettől a tiszta természetig terjedő spektrumot.

ÉJSZAKAI RAGYOGÁS

Attraktív és vágykeltő.
Ez a lélegzetelállítóan elegáns megjelenés kombinálja a glamour, disco és a 70-es évek csajos elemeit. Az ügyes, látványos stíluselemek fényűzőek, különlegesek  és érzékenyek – és mindig könnyedek. A dekoratív elemek kifinomultak és modern értelmezést kapnak. Az Éjszakai Ragyogás az életet ünnepli, de nem rutinszerűen, hanem különleges eseményként.

HŰVÖS VIBRÁLÁS

Vibráló és erőteljes.
Erős színek és visszafogott design kombinációja. A Hűvös Vibrálás az életerőt és az optimizmust sugározza. A megjelenés elsőosztályú, tiszta és felnőtt. Az intenzív mesterséges árnyalatok mintha sugároznák a fényt, ahogy megvilágítjuk őket. Ez a hangulat különösen intezíven működik együtt a minimalista, vagy szobrászi design és a monokróm felületek kombinációjával. Grafikus minták és a színek átfedésével való kísérletezés, árnyékok és átlátszóság biztosítják a figyelmet megragadó kiemeléseket.

Forrás

TOVÁBBI CIKKEK A TÉMÁVAL KAPCSOLATBAN

Karácsonyi trend 2013/2014

Karácsonyi trend 2012/2013

Karácsonyi trend 2011/2012

Karácsonyi trend Magyarországon 2011-ben

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban