Blog

Régóta szeretném megmutatni olvasóimnak a budaörsi ART of HOME lakberendezési áruházat, ahol számtalan stílusban találhatóak bútorok és kiegészítők.
Nemrég részt vettem egy szakmai napon az áruházban, így végre alkalmam nyílt egy fotósorozatot készíteni és némi információt is begyűjteni pár érdekesebb bútorról. A bejegyzés végén két kedvenc kanapémról több fotót is készítettem variálhatóságát bemutatandó. Érdemes megnézni, meglátjátok!
A nyitóképen látható Lamborghini kanapénak műgyantába ágyazott karbon szövet szolgáltatja a vázát. A kompozit vázra lélegző bőr került tűzéssel, dombornyomással és jó ízléssel. Aki esetleg meg szeretné vásárolni a szépséges kanapét, annak üzenem, hogy a Tonino Lamborghini kanapé neve Spider. Az autómárkák dizájnját követő termékek fotóit és sajtóanyagát letölthetitek erről linkről. A bejegyzésekben szereplő autó pedig általában nem az áruház része, de egy szakmai napba sok minden belefér. Még egy jaguár is.

Az áruházban ezen az üres placcon normális esetben a „pénztár” található, de most a főszerep többek között a Spideré volt.

Itt pedig a Jaguár teljes életnagyságban.

Az áruház bejárati részéhez közel gyűltünk össze a sajtótájékoztatóra.

Kilátás a két szintes áruház felső szintjéről.

Különleges egyedi csillár, ami kimondottan ide készült.

A Spider különleges részletei.

Egy vicces lakk fotel behúzott gombokkal.

Számtalan kellemes ágy megoldás.

Anyagok és formák találkozása.

Különleges részletek és termékek.

Rengeteg hiánypótló kiegészítő található az áruházban.

Egyedi falpanel és asztalláb megoldás.

Jópofa, vidám stílusú bútorok is találhatóak az áruházban.

És bizonyíték arra, hogy valóban számtalan más stílus rajongói sem mennek hiába az áruházba.

A szakmai nap során számba vettünk számtalan szép és praktikus kanapét is, többek között a Himolla Planepoly egyik darabját, amelynek érdekessége, hogy háttámlája kedvünkre variálható, így könnyedén fordulhatunk egyszer a tv, majd máskor beszélgetőpartnerünk felé ugyanarról az ülőfelületről. A kanapéról bővebben itt olvashattok, elemválasztékát pedig itt láthatjátok.

A YES felirat alatt elhelyezkedő kanapé neve HIMILLA – YES – Young Basic. A kanapé lábtartós része vendégek érkezésekor elforgatható, puffja pedig fotellá alakítható, így újabb ülőfelületeket nyerhetünk. Nagyon paraktikus és mutatós együttes. A kanapét bővebben ezen a linken láthatjátok.

 Az emeleten található egy ovális, vagy talán inkább levél formájú kanapé, melynek a háttámlái tetszés szerint fokozatosan állíthatóak és a maximális komfort érzetet a lilás barna bársonyborítású takaró teszi egyedivé. A takaró mágnes tappancsokkal tökéletesen illeszkedik a kanapé formájához. A párnák és a takaró külön rendelhető választható szövetekkel. Modell neve: Futura Italy – Switch Ovale. A kanapéról készült videót itt láthatjátok. A kanapénak létezik egy kör kör alakú változata is, amelynek neve: Futura Italy – Switch Tondo. Ne felejtsünk egy pillantást vetni a kavicsokat imitáló szőnyegre sem. Nagyon szép párosítás!

Az emeleten lévő bájos lila kanapé egy arany színű platformon helyezkedik el és a két ülőfelülete egymástól függetlenül 360 fokban elforgatható, valamint kanapévá, ággyá és relax pihenő fotelé alakítható.  A modell neve: Futura Italy – Le vele video Girevoli. Helyes kis videót láthattok a működéséről itt, valamint egy hasonló küllemű és működésű, fekete platformon üldögélő piros kanapét találhattok ezen a linken, illetve természetesen az áruházban is.

Aki pedig nem volt lusta végignézni a bejegyzést kap egy kis virtuális gasztronómiai élményt is.

Fotók: Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban