Blog

DESIGN HÉT: Starry Light by Anagraphic

A DESIGN HÉT keretében sikerült egy újabb bemutatón látogatást tennem. Egy magyar tervezésű és fejlesztésű, hazánkban – többnyire kézzel – gyártott termék debütálásán lehettünk ott a bloggerbarátnőkkel. Az eseményt Osvárt Judit nyitotta meg még világosban és folyamatosan szemtanúi lehettünk, ahogy a lámpa életre kel a sötétség beálltával. A Starry Light lámpáját egyébként Farkas Anna tervezte és Batisz Miklós segített neki a fényforrás kifejlesztésében. A világon először beszélhetünk olyan fényforrásról mely lefelé és oldalra is egységesen világít.

Olyan meghívót kaptam, hogy képtelen voltam nem elmenni a rendezvényre az Arkhenea bemutatótermébe. Rettentően ötletes és igényes volt a meghívó, hasonlóan a Starry Light Lamps honlapjához.

A megnyitó Osvárt Judittal, Farkas Annával és Batisz Miklóssal, oldalt a lámpákkal.

Szerény személyem is oda jutott nagy nehezen a tömeg levonulása után a lámpákhoz Zboróvári Krisztivel, Kosztolányi Timivel és Csontos Mónival egyetemben. A képek szebbik feléért hálás köszönetem Timinek.

Nagyon izgalmas volt figyelni, ahogy a lámpa a sötétedéskor egyre inkább betölti funkcióját.

A rendezvényre személyre szabott desszert is készült.

Ne feledkezzünk meg a rendezvény házigazdájáról sem. Az Arkhenea csodás bútorai és kiegészítői között azt hiszem mindannyian jól érezhettük magunkat.

A kötött szekció volt a Starry Light lámpán kívül a kedvencem. Volt itt kötött szőnyegen kötött kanapé és kötött puff, a kötött kanapén pedig kötött ágytakaró.

A csajokkal egy japán étteremben kötöttünk ki végül. Végre megkóstolhattam a sushit. Annyit tudok csak mondani, hogy ez is megvolt. Pipa. Külön felhívnám a figyelmet a Dreher söralátétre…

Végül az őrületes esőben sikerült nagy nehezen hazajutnom, de úgy gondolom, mindenképpen megérte elmennem a rendezvényre.

A DESIGN HÉT egy másik rendezvényéről, a Farrow & Ball és a LineAntika közös megnyitójáról itt olvashattok.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban