Blog

DESIGN HÉT: a Farrow & Ball és a LineAntika új, közös bemutatóterme

A Farrow & Ball angliai cég tapétáit és festékeit egy lakberendezési kiállításon láttam először. Szerelem volt első látásra. Aki ismeri a termékeiket, azonnal a rabja lesz. A többi cégnél sokkal nagyobb százalékban tartalmaz festék pigmentet minden színük, így különleges, bársonyosan mély árnyalataik vannak, annak ellenére, hogy egyik színük sem élénk. Festékeik színsora a rendezvényre előállított desszertjeikben köszöntött vissza. Csodálatos látványt nyújtottak az édességek, és természetesen az üzlet is ahol Farrow & Ball fal színével egyező festékekkel lefestett, Ecseri piacról szerzett bútorok keveredtek a LineAntika gyönyörű darabjaival. Az esemény házigazdája a szomszédos X6 Photo Edition Gallery volt. ALumas galérialánc magyarországi képviselője, ahol csodálatos fotókat vásárolhatunk vagy bérelhetünk.

Az új bemutatóterembe manooi csillár dukál.

A csodálatos desszertek, melyeket a Kopenka készített.

Az ecseriről szerzett antik bútor, falszínűre lefestve. A bútoron Confetti ékszerkatalógus. Ők szintén jelen voltak a rendezvényen.

LineAntika bútor.

A Farrow & Ball színsora balról és jobbról (akkora tömeg volt a 2 üzletben, hogy alig lehetett megmozdulni és fotózni).

Farrow & Ball festékes vödrök.

Az ősz úriember a kép közepén – aki nekem integet – főiskolai tanárom, Szily tanár úr. Egyik kedvenc tantárgyam volt az építészettörténet, így bár kicsi volt a túlélési ráta e tantárgy tekintetében, nekem sikerült 5-össel végeznem Csontos Móni barátnőmmel egyetemben, hála a maximalizmusunknak, leadott féléves terveinknek és építészet iránti rajongásunknak.

Cuki volt a két hajhálós idős néni a rendezvényen. 🙂

Az X6 Photo Edition Gallery.

Végül a kedvenc képem.

 A rendezvény nagyon kellemes volt, főleg, hogy megint összefuthattam pár blogbarátnővel. Köszi, hogy ott voltatok: Otthon és dekor, Country komfort, Artinterior, Inspirációk!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban