Blog

Szolgálati közlemény

Kedves Olvasóim!
Sajnos kicsit lassabban, mint szerettem volna, de teszt üzemmódban sikerült újraindítanunk az oldalt.
A korábbi dizájnt biztonsági okokból le kellett cserélnünk, így gyors megoldásként egy egyszerű megjelenést választottunk, ami viszont minden eszközön, így mobiltelefonokon, tableteken is használható.
Sajnos még vannak hiányosságok, de reméljük ezeken mihamarabb úrrá leszünk.
Nagy változás is lesz, amely a blogot fogja érinteni. Ezeken az oldalakon a jövőben csak a referenciáink fognak frissülni, és a BLOG archív oldalként megmarad, hiszen közel 600 bejegyzés gyűlt már össze rajta az elmúlt 3 évben.
Azonban már készül a blog.hu alatt az új hna-design oldal, s az új bejegyzések már oda fognak felkerülni. Állítólag náluk hiába próbálkoznak majd a hackerek, akikkel két éve hadakoztam ezen a helyen. 🙂
Amint elkészül az új oldal, azonnal jelentkezem.
Köszönjük a türelmet és a megértést, s ha problémát láttok ezen az oldalon, ne habozzatok jelezni!
Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban