Blog

Bútorok újrahasznosított fából

Kevés szebb dolog van az újrahasznosított fánál. Puha, meleg, finom anyag, amelynek története van, és nem mellesleg szép is. Mindegy, hogy asztal, szék, pad, vagy polc készül belőle. Ha a formák, arányok jól el vannak találva, akkor gyönyörű ékkövei lesznek egy-egy otthonnak stílustól függetlenül.
Ráadásul nem csak bútor, hanem burkolat is készülhet belőle. A válogatásba bekerült egy kép, ahol a mennyezet burkolat készült újrahasznosított fából, ezzel szolgáltatva gyönyörű hátteret egy magasfényű fehér, modern konyhához.
Az elmúlt időszakban egy toszkán stílusú házon dolgoztunk és az asztalos épp most keresi azt a bontott gerenda kupacot, ami egy hasonlóan szép plafont eredményez majd. Reméljük mihamarabb meglesz az igazi!

Forrás

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban