Blog

Újrahasznosítás swarm módra

A holland újrahasznosító cég, a swarm nagyon különleges darabokat hoz létre munkája során. A legérdekesebb része a ténykedésüknek, hogy az egyik fő alapanyaguk az olajfestmény. Párnát varrnak belőle, székre ragasztják, na és néha tányérra is, de dolgoznak fával, fémmel és a festmény vászonnál finomabb, régi szövetekkel is. Ezek a tárgyak ugyanúgy kerülhetnek eklektikus, country, vagy akár minimál otthonokba is. Ez utóbbiban kimondottan nagyot tudnak ütni. Nézzetek körül honlapjukon, érdemes!

Forrás

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban