Blog

HÉTVÉGI HÁZ: kerámia ház Kínából

Wang Shu és az  Amateur Arcihetct Studio koránt sem amatőr épülete látható a következő fotókon. A keretekbe foglalt épületet oldalain Kína összes tradicionális csempeszíne tarkállik. Keleti és nyugati falai áttörtek, rendezett oszlopokban és sorokban  helyezkednek el a folytonossági hiányok. A kemény kerámia fényes máza és barátságos színei meglágyítják az alapvetően szigorú tömeget. Az épületben kávéház üzemel, melyből csodálatos kilátás nyílik egy nagy folyóra. A Pritzker díjas építész további munkáit is nézzétek meg a belinkelt oldalakon, mert érdemes elmélyedni bennük.

Forrás 1,2

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban