Blog

Tükröződő kandalló, nappali és konyha

Oskar Kohnen és Fabian Freytag tervezte ezt a különleges penthouse lakást, ahol hullámzóan tükröződő felületek tarkítják a teret. A padló deszkáira remekül rímel a zsalu deszkákat láttatni hagyó mennyezet. A sok semleges színbe kedvesen fészkeli be magát a sötét narancs és égszínkék textilnemű, a tükröződő felületek szabdalásával pedig még izgalmasabbá válik az enteriőr. Pár villanykörte a mennyezeten mindössze a világítás a közösségi terekben. Elsőre szinte láthatatlanok. A természetes anyagok mesterségesekkel keverednek, ráadásul igen jó arányban. Szívesen beköltöznék.

Forrás

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban