Blog

Publikáció: Otthonok és kertek, 2012. június-július

A harmadik, nyomtatott sajtóban is megjelent styling munkám és szakértéseim az OTTHONOK és KERTEK június-júliusi számában jelentek meg. A hangulat rovat egy oldalára kértek fel styling munkára. A fotózására számtalan csempével érkeztem a SPIRITHOME üzletébe. Ennek eredménye lett az EGYEDI MINTÁZAT, amely egy válogatás szebbnél szebb csempékből. A fotót Rajcsányi Artúr készítette. A szakértői rovatban pedig egy konyha-étkező térről és három fürdőszobáról kellett leírást készítsek, melyekből kiderül, hogy milyen praktikáknak köszönhetik megnyerő megjelenésüket. A fotózásról készült képeket a bejegyzés végén láthatjátok.

A fotózáson készült képek:

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban