Blog

HÉTVÉGI HÁZ: fa zsindely az óriáscsigán

Christian Richters gyönyörű fotóit látva elgondolkodtam, hogy amit látok, az egy óriási csiga imitáció, vagy napjaink Noé bárkája, esetleg egyszerűen egy organikus otthon vagy nyaraló, ahol az ősközösségbe való visszavágyódás vetült ki épp. Nem tudhattam, de a képek lenyűgöztek. Aztán fogtam a google fordítót és nagyjából semmi nem derült ki, csak annyi, hogy a 24H építésziroda műve, hogy Svédországban található az épület és hogy  egy XVIII. századi épület átalakításának eredménye. A látvány minden esetre frenetikus. A beltér rénszarvas bőrrel borított, a külső állítólag hüllőt imitál és szürkére patinásodó kanadai cédrus borítja, melyet sohasem kell felületkezelni, ha egyszer megérett. Egyszerűen tökéletes ez a házikó a csodálatos zsindely fedésével együtt. Maximálisan természetes, organikus, tájba illő, puha, meleg, otthonos és különleges.

Forrás

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban