Blog

Kis helyes kék

Stepan Hepner kis helyes kékje meglepő módon nem a mostanság oly divatos kompozit anyagból készült, hanem szimplán agyagból. Addig simogatták, faragták, míg el nem érték a kellő gyémánt hatást. Hogy mi is az a gyémánt hatás, azt egy nemrégen készített bejegyzésemből megtudhatjátok rengeteg klassz kép kíséretében, amit gyémánt bútorokról és tárgyakról készítettem. Mivel egyre divatosabb ez formavilág, így azt hiszem érik egy újabb bejegyzés is hasonlóan szép tárgyakról. Ez a polc ugyan egy kicsit organikus gyémánt, de annyi baj legyen! A csütörtök a színek napja a hna design blogon, ezért esett a választásom erre a gyönyörű tengerkék árnyalatra festett fali polcocskára. És hogy hogyan készült a polc? Nézzétek meg itt, az alkotója honlapján!

Forrás

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban