Blog

Egy kellemes japán otthon türkiz szekrénnyel

Rég írtam, de nyaraltam, viszont még mindig a hatása alatt vagyok, valószínűleg ezért tettem fel tegnap egy gyönyörű türkiz zongorát a dekooderre, sok más szép zongora kíséretében és azért tetszett meg ma ez a lakás, mert gyönyörű türkiz kék a szekrény, akár a tenger. Ráadásul magasfényű. Nagyon szép darab.
Ez a japán lakás immár 30 éves, de az új tulajdonosok újraértelmezték, egyes dolgokat meghagytak, másokat átalakítottak. A lakáson átkanyargó beton gerenda eléggé meghatározó eleme az enteriőrnek. Ha valaki nem szeretné a betont, abban egyet kell értsünk, hogy ha csak a színeket és azok arányait nézzük, akkor nagyon is rendben van a betonszürke. A többi beton fehérre festett, így nagyon különleges felületek tarkítják a falat, mennyezetet. A székek a pagodák tetejére hajaznak, a kanapé egy kicsit ütött-kopott, otthonos. Kellemes látszó gépészeti megoldások, és egyéb, igazi japán brillírok elszórva itt-ott és a lakás máris a blogon. Élvezzétek a látványát!

Forrás

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban