Blog

Desigual gyerekeruhák Olaszországban

Szokásos 1 hetes nyaralásunkat töltjük Olaszország északi részén, és mint minden évben, idén is bementünk nyálat csorgatni a tengerparti kisváros Desigual gyerekruhákat forgalmazó boltjába. Mivel a 2 éves lányunkra az általam kiszemelt, 3. képen látható szoknyácska 56 Euro lett volna, így most nem éltünk a vásárlás lehetőségével. Volt viszont rengeteg vidám mintás, könnyű, pamut anyagból készült modell is, ami gyakorlatilag pár évig együtt nő a gyerekkel. Ezekbe a rucikba jobban megéri befektetni, ha kedveljük a dizájnos cuccokat, viszont éppen nem vet fel minket a pénz és épp csak fejenként egy-egy ajándékkal térhet haza a család. A boltban szigorúan tilos volt fotózni, főleg a következő szezon modelljeit, így csak 5 képet tudtam készíteni…

Néhány frenetikus, dizájnos és szép gyermek holmit még levadásztam a helyi honlapról, a gyűjtemény végén pár szívdöglesztő kispasival. Nézzetek körül itt, szájtátás melegen ajánlott.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

A DESIGUAL MÁRKÁVAL KAPCSOLATOS TOVÁBBI CIKKEK:

Stockholm, Desigual 2013

Bécs, Desigual 2013

A Desigual megnyitotta első saját üzletét Magyarországon

Desigual gyerekruhák Olaszországban

Desigual „new & good” cipőkollekció 2012

Kirakatban az olasz divat

Mit mivel: patchwork Desigual kabát patchwork Högl csizmával

Desigual Karácsonyra!

Desigual 2010 őszi-téli kollekció

Desigual Magyarországon!

Desigual

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban