Blog

Lolita, a tökéletes kávézó

A Trije Arhitekti és Jagoda Jejcic munkája, Nika Zupanc design remekeivel kiegészülve egy mérhetetlenül kifinomult, különlegesen egyedi és tökéletesen harmonikus enteriőrt eredményezett Szlovéniában. A hatalmas ablakokon beözönlik a fény, amit az üveg- és magasfényű felületek, valamint a csillár kristályok csak megsokszoroznak. A tompa, tört, fáradt színek a semleges bézsekkel, szürkékkel kiegészülve abszolút nyugodt környezetet teremtenek a nőies cicomáknak. Biztos vagyok benne, hogy mindig telt ház van a kávéházban, legalábbis meglepődnék, ha nem így lenne. Én minden esetre tervbe vettem a meglátogatását a nem túl távoli jövőben.

Forrás

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban