Blog

Publikáció: Otthonok és kertek, 2012. április-május

A második, nyomtatott sajtóban is megjelent styling munkáim az OTTHONOK és KERTEK április-májusi számában jelentek meg. A shopping rovat két oldalára kértek fel styling munkára. Ennek egyik eredménye a CSÍK HÁTÁN CSÍK, ahol olyan design tárgyakat kellett összeválogassak, amelyek kellően színesek, fiatalosak és persze csíkosak. A másik gyűjtés pedig egy, a munkám során kevéssé gyakran használt stílusra kellett épüljön, ez pedig a nagypolgári stílus. A fotózására számtalan tárggyal érkeztem. A nagypolgári stílusért rajongók kedvéért még egy igen nehéz szobrot is vittem a fotózásra, de a fotózás helyszínén, a SPIRITHOME üzletében egy gyönyörű óraszekrényre is rátaláltam.  A POLGÁRI ÚRI MURI tárgyfotóit Rajcsányi Artúr készítette. A fotózásról készült képeket a bejegyzés végén láthatjátok.

A fotózáson készült képek:

Korábbi styling munkáim:

OTTHONOK és KERTEK 2012. február-március

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban